Можете да промените цвета на косата си според настроението, благодарение на изобретението на тази "Вещица"

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Коса и грим

 Ако сте от тези, които искат да опитат приблизително 100 нови цвята върху косата си за една година, но не искате абсолютно да унищожите косата си, науката е превърнала вашите мечти в реалност.

Независимо дали вярвате във вещици или не, те съществуват и понякога правят уникални открития. Последното е свързано с новите тенденции в света на красотата. Боя за коса, която променя цвета си на базата на температурата на заобикалящата среда. Невероятно, нали?!

Английската „вещица” Лорън Боукър (- учен в сферата на визуализация на данни) казва за „Dazed”, че винаги се е занимавала с окултизъм и обичала да смесва различни неща. „Дори като дете аз смесвах различни отвари за баня, използвах нещата около себе си и правех нови продукти от тях, без дори да осъзнавам, че го правя. "

Въпреки афинитета си към магията, Боукър е запозната с  традиционната наука, както се вижда от работата й по усъвършенстване химията на новата й формула за боя за коса.

"Когато топлината или студа докоснат пигмента, той променя връзките на химията, за да  даде по-различен цвят, така че това е като една химична реакция," обяснява Боукър, добавяйки, че тя също работи върху боя, която " пречупва светлината, така че е по-скоро действа  като призма, която  променя цвета ...... Ако имаш червена коса и си изложен на вятър, тя може да стане синя. Така че това, което направихме беше да видим данните за метеорологичните условия и околната среда в различните страни и да съобразим с тях промените в цвета. "

Боята е част от най-новите проекти на Боукър, озаглавен „FIRE”; продукт на нейния (вещерска) марка за дизайн, „THEUNSEEN” и е лансирана в Лондон, седмицата на модата. Гледайте  как работи магията FIRE във видеото по-долу.

 


 

Коментари към " Можете да промените цвета на косата си според настроението, благодарение на изобретението на тази "Вещица" ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg