Може ли еднополовата любов да бъде красива? Или фото проектът, който шокира света!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Сигурна съм, че и вие не веднъж сте попадали в ситуация, в която се обсъжда въпросът за еднополовата любов. На мен това ми се е случвало няколко пъти и изводът, до който стигнах е следният. Най-либералните в компанията са на мнение, че когато става дума за жени, е Ок. И обикновено в случая говорим за господа, които имат откровено пикантни асоцииации по отношение на идеята две жени да имат интимна връзка. Като цяло обаче хората трудно приемат идеята за любов между мъже.

 

Е, един фотограф от Ню Йорк реши да се опита да разчупи стереотипите, които са се пропили в обществото и да покаже красивата страна на еднополовата любов. Независимо дали тя е между жени или между мъже! Проектът му носи знаковото име All Love Is Equal и определено успя да привлече вниманието на света!

 

Кое е нормално или не – това решение оставяме на вас. Нашата гледна точка винаги е била, че Любовта е над всичко. Конкретно за проекта на Braden Summers пък – това определено са арт кадри, които си заслужава да се видят. Затова ето ги и тях...

 

 

 

Вижте още: 

Ако искаш готино парти, отиди на гей парти

Гледката, която всяка жена трябва да види


 

Коментари към "Може ли еднополовата любов да бъде красива? Или фото проектът, който шокира света! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg