Момичета, повече секс за щастие!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Както сигурно знаете, щастието в голяма степен е в права пропорционалност на количеството секс, което правим. Ако пък не знаете, ще ви кажем, че учените го доказаха и това важи с особена сила за дамите!

 

Каквото и да си говорим, природата си е природа и близостта с любим човек е от жизнено значение за доброто емоционално и духовно състояние на човек. Като доказателство ще ви цитираме ново проучване, според което жените, които правят секс поне 2 пъти на седмица се чувстват много, много щастливи.

 

За разлика от тях, тези, които се отдават на ласки два-три пъти в месеца, признават, че не са особено удовлетворени от живота.

 

Какъв е изводът, момичета? Мислим си, че е повече от ясно. А именно - забравете за болките в главата и всякакви други извинения и се отдавайте на... щастие винаги, когато имате възможност!

 

Специалистите обясняват, че така не само ще се чувствате по-добре психически, но и ще се освободите от натрупания стрес, ще подсилите имунитета си и ще си осигурите по-дълъг живот. Страхотна оферта, нали?  


 

Коментари към "Момичета, повече секс за щастие! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg