Мъжете не обичат да целуват жена с червило!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Дами, знаем, че може би ще ви разочарова тази информация, но сме длъжни да ви я споделим. Оказва се, че господата хич не обичат да ни целуват, когато сме с червило, глос или каквото и да е на върху устните ни. Нито допирът, нито вкусът им се нравят.

Карамел, ванилия, горски плодове – няма значение как ухае и какъв вкус има червилото, над 85% от мъжете ще го определят като „нещо странно и сладко“. А над 50% казват, че вкусът е на „химически“. Господата предпочитат да ни целуват, когато нямаме червило или поне малко сме го поизяли (услужливо за тях – иначе те ще има честта).

Мислите поведението им за прекалено претенциозно, но може би ще промените мнението си, ако ви кажем, че според проучване, направено във Франция, за целия си живот един мъж изяжда 8-12 кг червило от устните на партньорките си! Колко ли пък си похапваме ние?

И все пак, не е нужно да забравим за червилата (не бихме и искали), защото въпреки, че не одобряват вкуса им, мъжете се категорични, че устните ни изглеждат секси с тях! Но предпочитат поне вкъщи да не ги ползваме.

 

Вижте още:

Как да изберем червило според цвета на кожата си?

Как да носите червено червило


 

Коментари към "Мъжете не обичат да целуват жена с червило!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg