Мъжете не харесват жени с екстравагантни нокти!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

В козметичния бранш е препълнено с всевъзможни средства за декорация на ноктите, а тенденциите относно дължината и формите стават все по-дръзки и екстравагантни. Желанието ни да се открояваме със стил често ни кара да се доверяваме на мода, която всъщност не ни стои добре и маникюрът ни не прави изключение.

Ето я и позицията на мъжете – те не само не харесват жени със „странни“ нокти, но дори предпочитат да стоят настрани от тях. Под "странни" повечето от господата имат предвид прекалено дълги, прекалено остри и с нестандартни декорации. Особено лошо впечатление им прави маникюрът с анимационни герои, плодове, животинчета, букви, елхички и т.н.

Какво им харесва тогава? Харесва им всичко, което добавя още повече женственост на дамата отсреща. Маникюр с нормална дължина, заоблена форма и без излишна кичозност. На първо място в класацията им е френският маникюр. Много мъже споделят, че се впечатляват и от червен лак – било секси.

Ще завършим и с още един съвет – не правете маникюра си пред мъж. Защо? Ами защото нито един етап от процедурата няма да му се понрави – нито пиленето на нокти и отстраняването на кожички, нито миризмата на ацетон. Начинът, по който държим ръцете си, докато изсъхне лакът, също им се струва странен. Затова, нека маникюрът бъде поредното интимно нещо, което правим далече от погледите на избраниците си.

 

Вижте още:

Малки тайни за съвършен маникюр

Стилен френски маникюр в бяло и черно (видео)
 


 

Коментари към "Мъжете не харесват жени с екстравагантни нокти!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg