Мъжете, с които не искам да имам връзка...дълга връзка

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Ако още слагате отметка на "необвързана" и чакате с нетърпение вечерите с приятелки, в които очите ви шарят по съседните маси в заведението, за да набележите "жертви" от мъжки пол, ще разберете за какво ще си поговорим.

Когато неизбежно понатрупаш опит в свалките, осъзнаваш, че принцовете на бял кон са рядкост, а в пространстото най-често гравитират определен тип субекти, които неизбежно срещаш. А тук там покрай тях се намират и изключенията от правилата, които търсим с постоянство.


Ето кои са най-често срещаните типове мъже, с които със сигурност си флиртувала или без съмнение ще се сблъскаш, ако си свободна натура. И какво те чака с тях!


Програмиста


Мъж и компютър – убийствена комбинация! Не, в нашата реалност тези момчета не отговарят никак на стереотипа, наложен от ситкомите. Истината е, че точно за да се измъкнат от представата за дебеличките, пъпчиви задръстеняци, те полагат усилия да изглеждат и да се държат като мега, гига яки пичове. За съжаление обаче имат склонност да имитират всички възможни фалшиви еталони за това що е то модерен мъж – метросексуални, лъмбърсексуални и всякакви такива. Изкарват достатъчно пари, за да си купуват скъпите играчки, които неизбежно са част от имиджа им на лъскави пичове. Умни са, няма спор. Ако си падаш по интелектуалните разговори, няма проблем, с програмиста ще си говорите на всякакви теми. Влюбчиви са, и то много. Ако поназнайваш нещичко за компютрите, трябва само да попърхаш малко с мигли, да му зададеш адски сложен компютърен въпрос(според теб) и е твой. Проблемът да се влюбиш в програмист обаче е, че наистина трябва да се бориш за вниманието му. Тези момчета работят здраво, за да стигнат до положението на търсени специалисти, и наистина се срастват със стола пред компютъра. Няма как обаче да очакваш от програмиста да ти прави палачинки в 2 посред нощ, той просто няма време и честичко смята, че е достатъчно, че те е завел на вечеря, а после ти е отделил половин час за креватни удоволствия.


Мениджъра


Не уточняваме в каква сфера обаче. Няма значение. Въпросът е, че се е докопал до шефската позиция и акциите му адски са се покачили. Или поне той си мисли така. Този тип мъже се приближават до тебе в бара със стандартната реплика "Да те почерпя нещо?". Под достойнството му е да мисли как по-оригинално да се запознаете. Още в първия разговор ще разбереш Над каква сума е заплатата му, каква е колата му и къде ходи на почивка през лятото. Защото си мисли, че всяка, абсолютно всяка жена, припада от възхита от служебното му положение и финансовия му доход. Със сигурност ще имат връзка с кифлата, която търси някой да ѝ плаща сметките и да ѝ дава джобни. Разбира се, всяко правило си има изключения. Ако попаднете на онзи тип мъже, които не претендират с успехите си в кариерата, но за тях ще разберете по поведението на уверения в себе си мъж, който знае какво прави и как точно да го направи – е, късметлийки сте. Аз определено бих искала да излизам отново с такъв мъж. Но е трудно да го задържиш до себе си – той иска равностойна партньорка и е напълно наясно, че когато си тръгва от една жена, някоя друга ще го чака.


Спортиста


Очарователни са, поне на пръв поглед. Коя жена не иска мъжът до нея да е и физически привлекателен? Ловят окото и ще те побие тръпка на удоволствие, когато видиш перфектно изглеждащ мъж да те фиксира с поглед. Рядко обаче ще намериш спортист, с когото да можеш да водиш дълбокомислени философски разговори до ранни зори. При тях всичко е по график, включително и секса. В началото връзката ви е прекрасна, той обикновено има романтични наклонности. Постепенно обаче ще започне да забелязва, че похапваш повечко шоколад, че гледаш любимия си сериал все в легнало положение, че си забравила къде е картата ти за фитнеса. И няма да остане безучастен към тези ти привички. Ще ти посочи недостатъците. Ако пък е абсолютен маниак в професията си, очаквай честичко да те осъжда за нездравословните навици. Почне ли, бързо ще го разлюбиш и ще се окажеш отново на пазара на необвързаните. Идеален е обаче за неангажираща връзка.


Творческата личност


Тук по-скоро си мислех за всички момчета, превърнали музиката в професия. Но после се присетих и за една бурна любов с актьор и нямаше как да не сложа и мъжете с такава професия. Обобщавам. Живеят в своя собствена вселена, където няма или ако има правила, те са много различни от познатите на всички. Ако те свали артист, за един кратък миг от времето ти ще си Богиня, за която той е готов на всичко. Наистина ще те постави на пиедестал и ще те боготвори. Но от там се пада лесно. Не защото ти не си прекрасна, а защото той бързо губи интерес с каквото и да се захване. Обича дълбоко и ненаситно, но кратко. И в секса е така, бързо лумва и бързо гасне. Ако го обикнеш лудо, трябва да си готова да правиш много компромиси – да свикнеш с вечните му търсения и трескавост, копнежа, с който се впуска в нови изживявания и лекотата, с която сменя любовите си – днес е влюбен в теб, утре обича повече проекта, върху който работи. Хубавото е, че лесно ще го очароваш, ако си авантюристка по душа.


Гледай внимателно, в тъмното е трудно да различиш принца. А той пък си мисли, че му е трудно да различи принцесата.


 

Коментари към "Мъжете, с които не искам да имам връзка...дълга връзка":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg