Най-бруталните ретро вибратори

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

В секс магазините има такова изобилие на различни по цвят, големина и форма вибратори, че може да ти се завие свят. Последната играчка, която почти ни спря тока, беше вибратор – флашка. Но никога не сме и подозирали, че най-екстравагантните експонати са изобретявани много преди светът да знае що е то свободна секс индустрия.

Всеизвестен факт, е че някога вибраторите са се използвали за лечение на, забележете, женска хистерия. Нещо повече, дамите са бири насърчавани да си купят „интимен масажор“ и като превантивно средство срещу депресия.

В Сан Франциско дори е открит музеи на ретро вибраторите, които са били особено популярни в периода между 1800 г. до 1970 г. Вижте някои от най, най-бруталните такива, на които попаднахме. Честно, на нас ни изглеждат твърде стряскащо, особено няколко, които повече приличат на месомелачка и сешоар, отколкото на секс играчка.

Niagara HandHeld

Този красавец датира от 50-те, 60-те години на миналия век и се спряга за един от най-мощните вибратори, произвеждани някога. Явно са били много напрегнати времена!

Vanguard от 1940-та година

 

Rolling Pin Heat Massager от 1930-та

Не, тава не е точилка, макар че май нищо не пречи да бъде!

 

Miracle Ball от 30-те

Miracle Ball се е смятал за джобен вибратор, който дамите са взимали на дълъг път.

 

Polar Cub от 20-те години

 

Ето и още няколко стряскащи вибратора от миналия и по-миналия век.


 

Коментари към "Най-бруталните ретро вибратори":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg