Най-добрите моменти от любими епизоди на „Приятели“ за Деня на благодарността

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Новини

Днес, 23 ноември жителите на САЩ празнуват един от любимите си празници – Денят на благодарността. Това е значим ден за американците, в който те изказват признателност към близките и към това, което имат.

В кино индустрията Денят на благодарността и Коледа често имат централно присъствие, най-вече в холивудските продукции. Изключение не прави и любимия ни ситком „Приятели“. Нека видим кои са най-добрите епизоди за празника на забавния сериал.

 

 

3. Епизодът с Чандлър в кутията (сезон 4, 1997)

В този епизод всеки има странни любовни и сексуални проблеми, които се проявяват по разнообразни начини. Виждаме зрелища и равносметки.

Така например, Моника се влюбва в Тим Бърк (Майкъл Вартан), син на стария й приятел Ричард. Чандлър пък, целува приятелката на Джоуи, заради което е наказан да прекара часове от Деня на благодарността в огромна дървена кутия.

 

 

2. Епизодът, в който Рос признава на родителите си (сезон 6, 1999)

Рейчъл се опитва да готви, но не е съвсем добра в това. Но акцентът е поставен върху други забавни събития от този епизод за празника – като например това, че Рос трябва да направи едно шокиращо признание пред родителите си. А именно това, че е пушил марихуана в колежа. До този момент той е карал родителите си да мислят, че Чандлър е лошото момче с тревата.

 

 

1. Епизодът с всички останали дни на благодарността (сезон 5, 1998)

Също известен като "The Flashback Episode", този епизод е с много смешки и с много приятели. Тук героите споделят спомените си от всички най-лоши спомени от празника през годините. Разбираме защо Чандлър мрази Деня на благодарността (родителите му обявяват развода си на масата). Виждаме и как младата Моника се опитва да съблазни Чандлър, но вместо това случайно отрязва част от пръста на крака му. И, разбира се, виждаме Моника и Джоуи пуйки върху главите.


 

Коментари към "Най-добрите моменти от любими епизоди на „Приятели“ за Деня на благодарността":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg