Най-доброто новогодишно прочистване за вашия зодиакален знак, Част І

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Освен всички промени, които можем да направим в началото на новата година, може да бъде също толкова удовлетворяващо да  се задоволим с това, което вече имаме, или дори да решим да се отървем от нещо старо. И след година като 2017 г.,  всички (и всеки зодиакален знак) под звездите вероятно би  могъл да използва един от следните съвети.

Всяка зодия я чака много по-различна 2018, затова е логично, че всички 12 знака трябва да съсредоточат усилията си върху прочистването на различна част от живота си. Тук препоръчваме по  едно нещо, от което всеки знак трябва да се стреми да се освободи тази година. Ако установите, че прочистването за вашия знак не се вписва добре, проверете лунния и изгряващия си знак. При тях може да откриете, че вдъхновението, което се опитвате да намерите тази година е наистина нещо ново.

Готови сте да стартирате новата година, но не сте сигурни откъде да започнете? Вземете жокер от звездите и оставете хороскопа да ви води.

Овен

Отменете излишните ангажименти - лични и професионални.

Стереотипът на Овена твърди, че той отказва да допусне каквото и да било да стои пред високо емоционалните му  настроения, но попитайте някой Овен дали това се случва напоследък. Вероятно ще ви отговорят, че емоциите им са на заден план (на задната седалка, ако не и даже на  уютно място в багажника) в сравнение с всичко останало в живота им. Поставете себе си (и вашите желания) обратно на седалката на водача(на предно място)  тази година, като изчистите графика си от задачи, които не служат на вас и вашите близки, Овни.

Телец

Разкарайте този хаос  от неща, които ви пречат

Дали става дума за вашия килер, шкафче за обувки, чанта за гримове или стол с великолепна купчина разхвърляни предмети, някъде във вашия дом има място, което се е превърнало в сметище от натрупани неща - повечето от които не ви трябват, Телци.Колкото и Телците да обичат да се заобикалят с достойни за завист предмети, те все пак са земен знак. Може да не сте минималисти като братовчедите си Козирози, но и вие също разцъфвате, когато имате място да се разраствате. Никой Телец не се справя добре, когато е ограничен.

Близнаци

Освободете се от километричния си списък със задачи.

Разбираме близнаци, като всеки въздушен знак, вие сте мултифункционални, с много задачи. Но ако не сте достатъчно внимателни, цялата тази дейност може да потисне още едно свойство на знака ви: любопитството. Има ли време във вашия дневен график за полетите на фантазия, които толкова често ви водят до най-добрите ви идеи? Близнаците често са критикувани заради тяхната антипатия към структурирането, но тази година трябва да пренебрегвате онова, което казват хейтърите, и да си давате свободни дни толкова често, колкото да можете да бъдете само вашето весело, енергично себе си.

Рак

Освободете се от несигурността си.

Вие не сте точно най- рискуващите в зодиака, раци, но желанието за голяма промяна може да се появи на вашия хоризонт тази година. Единственото нещо, което стои на пътя ви и ви пречи да повярвате и да скочите, сте самите вие. Чувствителните раци не действат според желанията си, обикновено защото са прекалено заети в разглеждане и обмисляне на всички начини, по които техните действия могат да се объркат или колко зле могат да бъдат приети.Целта е висока тази година, Раци. Затова оставете стрелата ви да лети с увереност.

Лъв

Освободете се от токсични приятели.

Лъвовете са склонни да се движат навсякъде и с всички, но широкия социален кръг не трябва да бъде за сметка на вашето усещане за комфорт. Ако членовете на вашата  компания не са се отзовали, когато имате нужда от тях или просто вече не отговарят на вашите ценности, може би е време да преосмислите връзката си с тях, скъпи лъвове.Не късайте с някой, просто защото не сте съгласни с политическите му убеждения, например, а по-скоро обмислете разликите, които имате с приятелите си, които в крайна сметка биха били несъвместими.

Дева

Освободете се от дългогодишните си, остарели практики.

Не е нужно да изчиствате всякаква структурираност от живота си, но трябва да обмислите да промените нещата, за да се отворите за по-голяма спонтанност. Когато животът ви не е планиран до най-малките детайли, по-добре да мислите в движение - и какво бихте превърнали във възможност за самоусъвършенстване? Като само-достатъчен земен знак, какъвто сте, пренебрегването на строгото планиране, ще ви напомни, че наистина можете да разчитате само на собственото си ноу-хау.

Везни

Освободете се от себеотрицанието.

Времето да резервирате час за спа процедури, да започнете практика по медитация или просто да се позабавлявате, е сега Везни. Вие мразите да отговаряте с "не" на почти всичко, но тази година, вашето множество от фенове - и исканията, които толкова често отправят към вас - могат да почакат. Свържете се отново със себе си чрез някои заслужени глезотии и действително отделете време само за вас (оставете телефона далеч, Везни).Отделянето на време за презареждане в крайна сметка ще доведе до по-голяма перспектива и яснота за това как (и с кого) трябва да прекарвате времето си.


 

Коментари към "Най-доброто новогодишно прочистване за вашия зодиакален знак, Част І ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg