Най-доброто новогодишно прочистване за вашия зодиакален знак, Част ІI

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Скорпион

Отървете се от ненужните тайни.

Никога не бихме предположили, че един загадъчен Скорпион трябва да покаже мръсното си пране наяве, но бихме ви препоръчали, Скорпиони да внимавате за моментите, в които инстинктът ви трябва да бъде овладян. Колебаете ли се да се разкриете пред нов партньор? Държите ли родителите си далеч от живота си? Определете кога и  с кого сте най-потаен, и се запитайте: Бихте ли имали полза от това да разкажете малко повече за себе си в тези сценарии? Нека тази година излезе наяве малко повече от вас, Скорпион.

Стрелец

Спестете си прекалено големите разходи.

Вероятно не сте прахосали много средства лично за себе си, Стрелци, но вероятно сте били повече от щастливи да  отделите стабилна сума за вас и вашата банда.Вашият щедър дух е като по филмите за дядо Коледа - и не трябва да го ликвидирате напълно.Тоест,  този дух няма да ви е достатъчен, за да спонсориране всичките си социални кръгове. Следващият път, когато се допрете до портфейла си, се уверете, че харчите парите си там, където има смисъл.

Козирог

Спрете да се самоунищожавате.

Вие сте амбициозен знак, ориентиран към постигането на резултати и успех, който твърде често забравя, че провалът не е просто опция - той дори може да бъде ценен опит. Когато претърпиш поражение, Козирог, първият, когото обвиняваш си самият ти,  до тотално самоунищожение. Понякога проблемите и грешките са извън твоя контрол, но винаги можеш да решиш как да реагираш. Изчистете отрицателния език от умствения си речник, не се занимавайте с това, което не можете да промените, и вместо това се съсредоточете върху следващата стъпка.

Водолей

Поукротете малко егото си

Дори ако все още чакате да се възползвате от възнагражденията си, вече се наслаждавате на период, изпълнен с късмет, от известно време Водолеи. С това идва и трудно постигнатият успех, признанието и предизвикателството да не допускате тези неща да стигнат до съзнанието ви.Като комуникатора на Зодиака, вие печелите най-добре прехласнатата аудитория, но не обръщайте цялото това внимание в самореклама. Вместо това похвалете и другите, за да не останете твърде самотни на върха.

Риби

Отървете се от негативните оплаквачи

В хората Риби ние сме склонни да откриваме както отлични слушатели, така и проницателни съветници. С други думи, кой не би искал да ти стане довереник, Риби?Проблемът възниква само когато пренебрегвате собствените си чувства, за да се придържате към тези на другите. Няма да бъде във ваш интерес да бъдете рамото на всеки, който има нужда да поплаче тази година, скъпа Риба. Сложете табелата (или статуса) "Не ме безпокойте" преди да си легнете и си поговорете сериозно със всяко  досадно „мрънкало” сред приятелите си.Винаги можете да бъдете "полезен приятел" на всеки, без да му бъдете и носната кърпичка.


 

Коментари към "Най-доброто новогодишно прочистване за вашия зодиакален знак, Част ІI ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg