Най-извратените секс фетиши (част 2)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Пози

Казват, че в леглото не трябва да има задръжки, но каквото и да си говорим, ето тези сексуални практики са строго непрепоръчителни...

 

Абасиофилия (Фетиш към хора с намалена мобилност)

Има хора, за които еталон за сексапил е инвалид с възможно най-малка подвижност. За тях човек в инвалидна количка, с протеза, патерици, или с парализирано тяло е просто неустоим! Още по-странното е, че абасиофилите се възбуждат дори и от самите помощни средства на инвалидите, а най-извратените от тях изпитват удоволствие да гледат как парализиран човек се мъчи да се движи без количка или патерици.

 

 

Фетиш към хора, болни от СПИН

ХИВ-позитивните са най-избягваните хора в сексуално отношение, но не и от една определена група. Нейните представители си умират да правят секс с болни от СПИН. Буквално! Всякакви предпазни средства са абсолютно забранени, защото целта им е да се заразят.

 

 

Еротофонофилия (Фетиш към убиването) 

Такъв е случая на някои серийни убийци, които се възбуждат, докато изнасилват умъртвяват жертвите си. Най-известният такъв е Тед Бънди, с когото не пожелаваме среща на никого. Някои еротофонофили успяват да обуздаят нагона си като се впускат в мръсни секс игри в леглото. Други обаче го превръщат в реалност и стават опасни за обществото.

 

 

Хибристофилия (Фетиш към престъпници)

След всичко до тук, това е може би най-малко фрапиращият фетиш. А именно – влечение към престъпници. Но има и доста крайни привърженици на тази практика, които нарочно извършват престъпления, за да бъдат вкарани в затвора и да имат възможност да бъдат... изнасилвани. 


 

Коментари към "Най-извратените секс фетиши (част 2)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg