Най-милите същества на света (снимки)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Попадения

„Мразя котки!“ - чували ли сте някога тези думи? Аз да. С годините установих, че има не малко хора, които имат толкова крайно отношение към тези животни, без дори да знаят защо. Не им харесвали, били се умилквали и най-култовото – били злобни.

 

С риск да обидя някого, ще кажа, че за мен тези хора са болни. Не намирам логика в това да „мразиш“ едно живо същество, просто защото принадлежи на някакъв вид. А да не говорим, че не рядко котките (и не само те, разбира се) са по-добри от нас, хората.

 

Аз лично ги обожавам! Имала съм няколко такива пухкави сладури и да, със сигурност моа да кажа, че са своенравни, горди, свободолюбиви и се държат като царски особи в къщата. Но силният характер, който притежават тези животни, в мен буди само възхищение. И без колебание мога да кажа, че това са едни от най-добрите, милите и любвеобилните същества, които познавам.

 

За всички онези, които не вярват, имам няколко трогателни снимкови материала. А за тези, които също като мен харесват котки (и всякакви други сладки и не толкова сладки животинки) те ще са просто една прекрасна наслада за очите и сърцето...

 

Този пухкав сладур всяка утрин преглежда сутрешните новини със своя стопанин.

 

Веднъж на улицата до тази възрастна жена се приближила котка с необикновени очи. Това било любов от пръв поглед и от тогава двете са неразделни!

 

Това коте търпеливо понася силните прегръдки на малкото дете.

 

Този котарак винаги съпровожда стопанина си на работа. А там има мнооого вода, защото стопанинът му е чистач на басейни. Бърр, на това му се казва смело и предано коте!

 

Тази котка се е промъкнала в болницата, за да види своята болна стопанка.

 

Родителите на това момиченце със здравословни проблеми са се притеснявали дали ще се спогоди с котка вкъщи. Е, както виждате, между нея и домашния й любимец цари огромна любов!

 

След като жената на този човек почива, неговата котка не се отделя от стопанина си нито за миг.

 

Котки-телохранители! :)

 

Столетник и неговата 17-годишна котка

 

Истинска  любов!

 

Този човек винаги си е мечтал да има котка и накрая желанието му се сбъдва!

 

Тази котка е винаги при своята болна стопанка

 

Вижте още: 

Най-пленителните снимки на животни в снега

Човекът, който се прегръща с лъвове


 

Коментари към "Най-милите същества на света (снимки)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg