Най-мразените герои в Игра на тронове

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

За феновете на сериала „Игра на тронове“ няма нищо сигурно. Във всеки един момент някой може да умре, в повечето случаи ще се окаже някой от „добрите“. Ето защо омразата към отрицателните герои се засилва. Ето кои са най-запомнящи персонажи, чиято смърт вече е или ще бъде радост за феновете!


Джофри Баратеон
Едва ли има някой от феновете на сериала, който да не е искал да фрасне това самодоволно зло същество право в лицето. Жестокостта му беше безгранична, но накрая си получи заслуженото.

 

Най-жесток момент: Когато застреля поститутка с арбалет само за забавление.


Рамзи Болтън
Достойният заместник на Джофри! Най-вероятно ще го надмине! Жестокостта му едва ли би могла да достигне по-високо ниво. Убийства, изнасилвания и огромно въображение за мъчения от всякакъв вид. В очакване сме каква ли смърт ще го застигне.

 

Най-жесток момент: Когато уби баща си, а мащехата и новороденото си братче даде на кучетата.


Сър Алисър Торн
Не го харесвахме по принцип, тъй като винаги е бил като трън в очите на Джон Сноу. Но след като беше основният инициатор на засадата срещу него, определено чашата преля.

 

Най-жесток момент: Когато уби Джон Сноу, разбира се!


Станис Баратеон
Обсебеността му към завладяването на трона нямаше граници. Манипулиран от Мелисандра, той погуби не един и два невинни живота, но си получи заслуженото от справедливата ръка на Бриен.

 

Най-жесток момент: Когато изгори собствената си дъщеря на клада.


Питър Бейлиш (Кутрето)
Един от най-големите манипулатори в сериала, който е готов да застане на чиято и да е страна, ако има изгода от това. Участва в заговора за смъртта на Джофри, уби собствената си съпруга, предаде Санса в ръцете на Рамзи и списъкът няма да свърши дотук...

 

Най-жесток момент: Не го харесваме още от 1-ви сезон, когато предаде Нед Старк...


Лейди Мелисандра
Въпреки, че върна Джон Сноу към живота, няма как да забравим лошотиите, които свърши през сезоните, а и нови също предстоят. Красивата и манипулативна вещица, която се кланя на Бога на Светлината не се спря пред нищо, за да изпълни каузата, в която вярва. И пося доста смърт след себе си.

 

Най-жесток момент: Когато пожертва дъщерята на Станис - Шайрин.


Оли
Той дойде в Черен замък като сладко, уязвимо момче, но както се казва не попадна на добри учители. Въпреки, че Джон Сноу го закриляше, той не се посвени да му забие нож в гърба (буквално). Радваме се, че си получи заслуженото.

 

Най-жесток момент: Предателството на Джон Сноу.


Кралица Церсей
Няма как да не отречем, че майчинският ѝ инстинкт е доста силен и признаваме, че прави всичко, за да защити децата си. Тя е умела манипулаторка и знае, че „в играта на тронове печелиш или умираш“, затова играе смело и безрасъдно. Инцест, мъчения, убийства, заговори, кралица Церсей е най-добрата!

 

Най-жесток момент: Не може да ѝ простим заговора за убийството на крал Робърт, оттам започна всичко.

 

Бихте ли добавили някого към черния списък?
 


 

Коментари към "Най-мразените герои в Игра на тронове":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg