Най-несъвместимите зодии

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Противоположните зодиакални знаци обикновено силно се привличат в началото. Но след време различията си казват тежката дума и нещата тръгват зле. Ако ви е и вашият партньор сте някоя от тези комбинации, ви съветваме да се стараете повече за запазване на връзката ви, защото тя определено е подложена на риск. Или поне астролозите казват така.

Овен и Везни
Нестихваща енергия, силна сексуалност и романтична изобретателност се срещат с грация, чар, висок интелект и естетика. Няма как да не се запалят искри! Връзката между Овен и Везни винаги започва много красиво, а е възможно месеци да остане така. Но рано или късно първичността на Овен, изблиците на ярост и грубия език ще отблъснат Везната. Колкото и да се опитва, тя никога няма да свикне с това. От другата страна Овенът ще започне да се дразни на „прекалената духовност“ и страстта към философстване на своя партньор. За да се запазят отношенията ви, е необходимо да действате екипно – заедно да стартирате бизнес, заедно да готвите вечерята, заедно да почиствате. Общите цели ще ви държат заедно.

Телец и Скорпион
Огнен старт, лава от чувства! Какво обаче се случва след време? Страстният Скорпион се отегчава от консервативния Телец. А пък Телецът е силно възмутен от дързостта и контролът, който Скорпионът се опитва да му налага. Телците избухват ужасно, когато са провокирани. Скорпионите пък са царе на последното. Такава връзка се опазва само по два начина – с бурни интимни ласки и излизания с приятелски двойки. Гледайки отношенията на другите, ще ви е много по-лесно да оцените предимствата на партньора си, както и да разберете къде грешите.

Близнаци и Стрелец
Няма как представителите на тези зодии да не бъдат привлечени един от друг. Усмихнати, лъчезарни, обичащи забавленията и приключенията. Дори в началото на връзката си те са направо перфектната двойка. И после идва голямото НО! Всъщност те са колкото и еднакви, толкова и различни. Близнаците са жадни за нови знания, Стрелецът предпочита установения комфорт. Непостоянството на Близнакът ще започне силно да дразни Стрелеца и ще загуби доверието му, а от това по-опасно няма. Връзката ще се запази стабилна с много дълги и откровени разговори и много романтични моменти. Всеки ден трябва да има някакво мини романтично събитие.

Рак и Козирог
На пръв поглед са чудесни един за друг – Ракът търси сигурността на семейната среда, Козирогът може да му я даде с лекота, че и отгоре. Но след време Ракът ще започне да се чувства пренебрегнат – той има нужда от нежни емоции и демонстрация на чувства, а Козирогът не си пада хич по това. Той пък ще започне да се дразни от нерешителността и песимизма на своя партньор – нещо, което е в тотален разрез с неговата борбена същност. Ще трябват доста усилия за запазване на връзката. Вземете пример от романтичните филми и правете като двойките в тях – вечери в хубави ресторанти, разходки на лунна светлина, цветя изненада в офиса.

Лъв и Водолей
И двете зодии са изключително харизматични, затова почти винаги се привличат. Но Лъвът има нужда да бъде обожаван, Водолеят е неспособен на такова поведение. Лъвът ще изисква постоянно внимание, Водолеят няма да отстъпи свободата да разполага със себе си, както си реши. И за капак, Лъвът няма да се примири с постоянните предизвикателства, които си поставя неговият партньор. Съветът към такава двойка е само един и винаги помага. Когато ви се прииска направо да се избиете, започнете да мислите за секс. А след това превърнете мислите в реалност.

Дева и Риби
Една от най-несъвместимите двойки! Девата никога няма да приеме непостоянството на Рибите. А Рибите ще страдат много от факта, че тяхната половинка не им показва любовта си постоянно. Нежната и романтична душа на Рибите няма как да вирее сред практичния и студен характер на Девата, плюс манията й за контрол. Такъв съюз оцелява само сред занимания, които обединяват – екскурзии, учене заедно на нови езици, ходене на танци, вечери в различни заведения. Идеята е да има нова и интересна среда, на която Рибата искрено ще се радва. И нещо, което трябва да се организира (резервиране, маршрут, записване и т.н.), за да приложи Девата блестящите си умения в тази област.

 

Вижте още:

Сексуална съвместимост според зодията

Подхождате ли си според имената ви?
 


 

Коментари към "Най-несъвместимите зодии":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg