Най - добрите начини за отслабване за жените над 30 години

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Моето тяло

 

Ако запазването на момичешката ви фигура се е превърнало в предизвикателство през годините, затова има основателна причина. "Метаболизмът се забавя през 30-те години, така че трябва да сте малко по-внимателни относно качеството и количеството храна, която ядете", казва Джули Уптън, регистриран диетолог. "В същото време 30-те години обикновено е времето, когато семейните и професионалните изисквания са високи, което означава по-малко часове за упражнения и правилно хранене". Въпреки това не се отказвайте стройната си фигура...

Както обещахме, продължаваме с хитрите съвети за отслабване от предишната статия

 

7.       По-кратки и по-бързи тренировки

 

Кратките енергични упражнения в бърза последователност - както се демонстрира в интервалното обучение с висока интензивност - могат да помогнат да се премахнат килограми, заедно с предотвратяването, забавянето и управлението на диабет тип 2. Експерти от университета в Лестър в Обединеното кралство установили, че тази ефективна тренировка може да донесе полза, подобна на умерено интензивно аеробно упражнение и дори да бъде по-ефективна.

8.       Фокусирайте се върху чувствата си към храната

 

Защото не винаги става въпрос за това, което ядеш, а „какво изяжда теб”. Проучване, проведено от „Orlando Health”, установява, че само един на всеки десет души смята, че психологическото благополучие е най-голямото препятствие за загуба на тегло - статистика, която може да посочи причината, поради която милиони хора се борят с преяждането.

Специалистите по психично здраве, свързани с това проучване, обясняват, че търсенето на помощ, да се сложи край на емоционалната привързаност към храната (независимо дали се отдавате на яденето като начин да се справите с тъгата или стреса или да отпразнувате някой щастлив повод), може да наруши цикъла на йо-йо ефекта и безкрайните диети.

9.Създайте си навик да сте по-съзнателни

"Липсата на съзнателност не е просто нова теория за възрастта - ползите и вредите от нея са подкрепени от научни изследвания, които включват способността за намаляване на възпаленията (известна причина на преждевременното стареене и заболяване), по-ниски нива на хормона на стрес, повишаване на щастието, намаляване мазнините на корема, и ограничаване на апетита ", казва Сас.Тя практикува съзнателна медитация с клиентите си, за да им помогне да разпознават сигналите в тялото си за глад и ситост.

10.Изключвайте месото по-често

 

Постни понеделници, имали желаещи? Според изследвания, публикувани в списанието на Американския колеж по хранене, възрастните, които следват вегетариански план, са загубили два пъти повече телесно тегло от тези, които спазват конвенционална нискокалорична диета, което води до средна загуба от 6,2 кг в сравнение с 3.2 кг.Вегетарианската диета, използвана в това изследване, се състои от зеленчуци, зърнени храни, бобови растения, плодове и ядки, като животинските продукти са ограничени до максимум една порция с ниско съдържание на мазнини.

11. Поддържайте хранителен дневник

 

Брукинг обяснява, че много хора, които се борят с теглото си, ядат безсмислено, безпричинно - и преди да разберат, няколко допълнителни похапвания тук и там могат да добавят до стотици допълнителни калории всеки ден. "Описвайте всичко, което ядете в тетрадка, или използвайте мобилно приложение, за да проследявате храненето си в движение, ако сте технически грамотни", предлага тя.

12. Хапнете сини сливи

 

Въпреки че консумацията на сушени плодове обикновено не се препоръчва в плана за отслабване, професори от университета в Ливърпул открили, че тези, които ядат сливи, всеки ден са намалили повече килограми и повече обиколка на талията в сравнение с тези, които не са добавили сушени сливи към диетата си. Изследователите съобщават, че през последните четири седмици на изследването ядящите сливи са претърпели по-голяма загуба на тегло и след осем седмици са  почувствали по голяма ситост.


 

Коментари към "Най - добрите начини за отслабване за жените над 30 години":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg