Натали Адени, жената която тича след колелото...

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица
Натали Адени, жената която тича след колелото...
Снимков материал: личен архив

Силно впечатлена от шоколадовата кожа на Натали в началото на интервюто, в края си тръгнах с усещането, че почти не съм се срещала с толкова светла душа. Прекрасен човек, който излъчва всичко, мечтано за жената – от нежност и сексапил до самоувереност и твърдост…


Разкажи ни малко за себе си. Как попадна в България?
Не беше по мое желание ( Смее се.). Майка ми е българка, родена съм тук и първите седем години живяхме в Нигерия. След това по стечение на обстоятелствата заживяхме в България.

Натали, в какви проекти взимаш участие?
Участвам в клипове, филми и други мероприятия. Имах предложение да взема участие в тазгодишния конкурс за красота “Мис България”, но в крайна сметка се оказа, че организаторите се опитаха да обезценят моя труд и отхвърлих предложението.

Изглеждаш фантастично и предполагам, когато вървиш по улиците, не оставаш незабелязана. Това дразни ли те?
Да, донякъде ме дразни! Както и глупавите въпроси: „Ти от къде си?”, след като повече от час съм говорила със събеседника си на чист български език. Случвало ми се е на улицата мъжка компания да ме коментира на български, мислейки, че не съм от тук и не ги разбирам. Това се е случвало и докато бях стюардеса.


Усещаш ли се различна и смяташ ли, че българинът приема различните хора?
Да, усещам се различна. Смятам, че няма расизъм към мен като жена мулатка, защото по-скоро тук съм атрактивна за мъжете. Но ако аз бях мъж с моята кожа, мисля, че щях да имам проблем, както е при много мои познати.


Имаш прекрасна дъщеря, която отглеждаш сама. Трудно ли е да играеш ролите на майка и баща едновременно?
Аз не играя и двете роли едновременно, защото имам щастието да разчитам на пълноценен баща на детето си, независимо че сме разделени. Всеки от нас е поел по своя път, но и двамата се грижим много за нея.

Губила ли си се, за да се намериш? Какво ти дава сили да повярваш в СЕБЕ СИ?
Да, губих се и се намирах, но вече не съвсем такава, каквато бях преди да се изгубя. Сили преди всичко ми дава детето, позитивен човек съм и имам силна вяра.


Какво чете екзотична жена като теб и имаш ли любим цитат от книга?
Една от любимите ми книги е „Вечната Амбър”, имам любим цитат от „Брулени хълмове”, който гласи: „Любовта ми към Линтон е като листата на гората. Времето ще я промени – тъй, както зимата променя дърветата. Любовта ми към Хийтклиф наподобява вековечните скали под повърхността - извор на малка видима радост, но необходими”.


Млечен или черен шоколад си?
Млечен!

Обичаш ли в момента някого?
Да, детето и себе си. В библията е казано, че трябва да обичаме първо себе си и след това всички останали.

Какви усилия ти коства и какво правиш, за да поддържаш това прекрасно тялото? Спортуваш ли? Има ли храни, които избягваш?
Ходя на фитнес и на йога с малката, защото в този забързан свят е хубаво да намираме начин да прекарваме повече време с децата си. Хоби напоследък ми е да тичам в парка като отново съм заедно с нея – тя е пред мен с колелото, а аз тичам след нея. Избягвам да ям въглехидрати като си позволявам от всичко останало в умерени количества. Опитвам се да вечерям максимум до 20 ч. и след това да не се храня.


Готвиш ли? Кое е любимото ти ястие?
Готвя по необходимост. А иначе, обожавам мусака!

Какъв е твоят стил на обличане? Има ли определени марки, които харесваш повече?
Имам собствен стил и ако мога да избирам бих се обличала често от Prada, Ferre, D&G и други.

Какво вдъхновява една жена да бъде преди всичко СЕБЕ СИ?
Често се налага да не бъда себе си, когато определени ситуации го изискват. Истинска съм, когато сме заедно с детето у дома. Мисля, че то ме вдъхновява да бъда такава, каквато съм.

 

Въпроси от читатели на BeU.bg:


Смяташ ли, че красивата жена намира по-лесно работа или напротив – красотата до някъде е спънка?
Не визията, а връзките и тяхната липса са спънка.


България ли е твоята родина?
Да, България има своите положителни качества, въпреки че в момента на всички ни е трудно да се справяме тук. Тя е прекрасно за живеене, просто са необходими пари.
 


 

Коментари към "Натали Адени, жената която тича след колелото...":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg