Начинът, по който държите ръцете си, разкрива това за връзката ви:

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Езикът на тялото може да каже много за вас, както и за човека, с когото имате отношения. Ако имате връзка, държите ли го/я за ръка? Някои хора го правят, други не. Начинът, по който държите ръката на партньора си, може да има скрито значение. Ако предпочитате да не се държите за ръка с партньора си, зад това вероятно същи има и скрито значение.

Начинът, по който държите ръцете си с партньора, може да разкрие много за вашата връзка. Какъв тип сте вие?

1. Дланта надолу

Ако държите ръката си с дланта надолу, това е знак, че връзката ви се основава на обич, но не на страст. Този който поставя дланта си надолу, е по-силната личност между вас двамата. Той е по-решителен и често проявява инициатива.

2. Сключени пръсти

Държането на ръце със сключени пръсти символизира страст. Ако едната ръка е по-отпусната от другата, това може да е знак, че единият човек не е толкова навътре във връзката. Ако и двамата държите здраво другия, това е знак, че имате силна връзка.

3. Държане с един пръст

Да държите ръце с един пръст означава, че цените своята независимост. Чувствате се близки до сродната си душа, но и двамата знаете как да уважавате пространството и личния живот на себе си, и на другия. От друга страна, това също може да означава, че връзката ви не е толкова силна, колкото преди.

4. Държане с две ръце

Ако държите ръката на партньора по-нагоре с противоположната ръка за подсилване, това може да означава, че връзката ви става доста сериозна. Това също може да означава, че проявявате малко собственическо чувство към партньора си и искате да сте сигурни, че всички знаят, че двамата сте заедно.

5.Свързани ръце

Ако предпочитате да свържете ръце, вместо да държите длани, това може да означава, че се чувствате леко несигурни в отношенията си. По-добре хванете ръката на партньора си, за да потърсите повече защита. Това ви кара те да се чувствате по-близо до него.

6. Дърпате на ръката на партньора си

Ако единият партньор леко дърпа ръката на другия, това е знак, че двамата не сте на едно и също място. Единият от вас може да иска връзката да се движи по-бързо, докато другият желае тя да върви по-бавно.

7. Предпочитате да несе държите за ръце

Ако партньорът ви изглежда избягва да държи ръката ви, това може да е знак, че той не е изцяло с вас. Това също може да означава, че е срамежлив или предпочита да пази отношенията ви в тайна. Ако не можете да дешифрирате кое от двете е причината, не се страхувайте да попитате!


 

Коментари към "Начинът, по който държите ръцете си, разкрива това за връзката ви:":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg