Начинът, по който носим чантата, издава характера

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Попадения


Е, добре, май сега трябва да кажем „кажи ми как носиш дамската си чанта, за да ти кажа каква си“. Намерихме любопитна информация, която споделяме с вас. Оказва се, че начинът, по който носим чантата си, говори много за това какво всъщност излъчваме. Какво е посланието на дамската чанта според експертите по езика на тялото?


Носите я през тялото


Най-важното за вас е да бъдете в безопасност. С чантата отпред пред тялото държите близо до себе си всички лични вещи.


Държите я с ръка пред себе си


Това издава дистанцираност. А ако хванете ръката, с която държите чантата, с другата(която минава перпендикулярно на тялото), всъщност се „заключвате“. Искате да се чувствате в безопасност и да запазите дистанцията между себе си и другите, като създадете бариера. Да хванете чантата по този начин прилича на това да грабнете възглавница, за да успокоите вътрешен емоционален конфликт или дори усещане за параноя.


Държите я в ръка до тялото си, като торбичка


Това показва, че сте доверчив човек, такъв, който по-скоро върви по ръба, вместо да се хване за сигурното. Но това виждане ви прави и лесна мишена за много недоброжелатели, които се възползват от доверчивите хора.


Не използвате дръжките, пъхате я под мишницата


Вие сте прикрита. Да носите чантата, пъхната под мишницата си, изглежда сякаш криете нещо на тайно място, където никой не може да го открие. Държите я близо и на сигурно, това казва „аз няма да допусна никого до тази тайна, дори най-близката си приятелка“.


Носите я върху предмишницата


Вие дефилирате по улицата с увереност. Напълно наясно сте със случващото се и с хората около вас. Дръжката на чантата върху предмишницата комуникира вашето усещането за сигурност.

 

Вижте още:

Перфектна комбинация! Колие според деколтето

42 идеи как да носите шал (снимки)


 

Коментари към "Начинът, по който носим чантата, издава характера":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg