Начинът, по който спите, издава любовта ви!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Когато създаваме връзка, почти винаги сме с нагласата, че тя ще бъде последната ни. Ще остареем с този човек и всичко ще бъде прекрасно. Естествено, може и да сме на вълна „каквото има да става, ще стане“ и се пускаме диво по течението. Но ако искате да надникнете малко в бъдещето и да разберете как ще се развие любовта ви, просто погледнете как спите сега.

Според учение, разстоянието на партньорите по време на сън е изключително показателно за състоянието на връзката им. При тези, които са на по-малко от 2,5 см един от друг, не се прогнозира скорошна раздяла. При тези, които спят на до 60 см един от друг, отношенията са разклатени. А тези, които са на повече от 60 см (явно имат и голямо легло), ги очакват съвсем незадоволителни отношения и твърде вероятна раздяла.

Ако все пак обичате да спите по-спокойно и по-далече, има решение за вас – поне се дръжте за ръка. Изследванията показват, че то добавя солидна доза близост между вас, а и сънят е по-спокоен и пълноценен. Интересното е, че дори само този малък жест на близост през нощта може да укрепи любовта ви.

Но ако не само спите близо, но сте и прегърнати през повечето време, можете да сте спокойни – вие наистина се обичате силно и вие приятно да сте заедно. Не променяйте навиците си по време на сън и ще се радвате на дълго семейно щастие.

 

Вижте още:

Позата насън издава любовта ви

Любимата му секс поза издава характера му


 

Коментари към "Начинът, по който спите, издава любовта ви!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg