Невероятната съдба на една силна жена

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Едва ли сте чували името Марта Мейсън, едва ли знаете историята на тази жена... А си заслужава да я научите, защото тя ще ви разтърси!

 

Невероятно е как силата на човешкия дух е способна на нечовешки неща. Невероятно е как жаждата за живот може да победи и най-жестоките удари на съдбата...

 

Когато е на 11, Марта се разболява от детски паралич и това променя завинаги живота й. Малко преди това да се случи, нейният брат загива от същото заболяване. Тя обаче оцелява. Оцелява, макар че цената, която плаща, за да може да си поема глътка живот всеки миг, е прекалено висока.

 

Вече 61 години Марта Мейсън е прикована неподвижно в специална метална тръба. Тя събира цялото й тяло, което е напълно неподвижно, а функцията й е да задвижва белите й дробове.

 

Тази жена е прекалено слаба, за да може да диша сама, но в същото време е нечовешки силна, за да не спира да се радва на живота.

 

Марта успява да завърши висше образование, тя дори написва книга с помощта на специален софтуер, който разпознава глас. Тя не се е откъснала от света, а дори напротив. В дома на Марта е винаги весело, защото нейните партита са незабравим...

 

Приятели, споделяме тази история с вас не само за да ви покажем, че ако човек вярва, желае и се бори, той е способен на чудеса. Споделяме я с вас, за да ви кажем, че дори и в най-трудните ситуации можем да намерим повод за щастие. Не спирайте да го търсите и Живейте!  

 

Вижте още: 

Човекът, който промени света с УСМИВКАТА си

Най-силното мотивиращо видео


 

Коментари към " Невероятната съдба на една силна жена ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg