Невероятни снимки на малки деца с големи кучета!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Анди Селиверстоф е 58-годишен професионален фотограф от Санкт Петербург, Русия.

Преди няколко години, негови приятели го помолили да направи няколко снимки на дъщеря им Алис в парка. На снимките присъствало и тяхното куче – немският дог Шон и те решили да го включат в снимките. След като видял резултатите, Селиверстоф знаел, че е попаднал на нещо специално.

Той направил и друга фотосесия с дете и големи кучета – преди четири години. От тогава той снима кучета и проектът е станал негова страст, който той описва в книгата си „Малките деца и техните големи кучета“. Всичките снимки са направени в Санкт Петербург. Големите паркове и студен климат са помогнали за направата на изключително впечатляващи снимки.

Анди също така се старае и да прави снимките, когато кучето си играе с детето, за да изглеждат възможно най-естествено. Той казва, че повечето от „моделите“ в снимките му са внуци на хора от приятелския му кръг, но отбележи, че е рядко за хората да се сдобиват с големи кучета, когато имат малки деца. Повечето от кучетата са били в семействата преди да се родят децата.

Целта на Силверстоф е не просто да заснеме хубави снимки, но и да улови комуникацията и приятелството между децата и косматите гиганти,а съобщението, което иска да предаде е много просто – „Любовта към децата и кучетата прави хората по-мили.“

Вижте и снимките:


 


 

Коментари към "Невероятни снимки на малки деца с големи кучета!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg