Невиждано! Как един бездомник промени живота си (видео)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Възможно ли е една външна трансформация да промени живота на човек изцяло?

 

Достоевски е казал, че красотата ще спаси света. Хората са казали, че по-дрехите ни посрещат, но по ума ни изпращат... Но една голяма част от света не може да се отърси от мисълта, че стремежът към красота и как да кажем... изтупан външен вид, е чиста суета, която ни разяжда от вътре.

 

Ами, не, не са! И знаете ли защо? Защото нещата не се случват само отвътре навън, но и отвън навътре. Истината е, че едното не може без другото.

 

Да, всеки притежава вътрешна красота. Но когато не вижда отражението й в огледалото, това малко по малко убива самочувствието и желанието за живот, за комуникиране, споделяне...

 

Да, не трябва да съдим хората по външността им. Но добрият и поддържан вид издава уважението им към тях самите и към другите. Той издава не само статус, но и начин на виждане, отношение към живота и има силата да привлече или отблъсне.

 

И тук идва въпросът, на който ни наведе видеото, което ще видите. Възможно ли е промяната на външния вид да промени човек отвътре към по-добро. Мислим си, че да!

 

Защото, ок, ако отвътре си гнил, хубавата фасада няма да ти помогне за дълго. Но тя също така може да ти вдъхне вяра. А вярата е всичко!

 

Когато изглеждаш по определен начин, е по-лесно да се държиш по определен начин. Когато изглеждаш по определен начин, другите се държат с теб по определен начин. Факт! А ако използваш това, то може да ти даде тласък да израснеш в това, което искаш...

 

Вижте това видео и ще разберете как една такава трансформация променя напълно живота на един бездомник-алкохолик.

 

Това, която искаме да ви кажем с неговата история е, че промяната към по-добро, независимо в какъв аспект, е винаги възможна. Стига човек да я иска истински. И понякога първо трябва да „облечеш дрехите“ на твоето по-добро Аз, за да можеш после и да се превърнеш в него.

 

Вижте още: 

Човекът, който промени света с усмивката си

Историята, която ще промени живота ви

 


 

Коментари към "Невиждано! Как един бездомник промени живота си (видео)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg