Неугасващите звезди от екрана, оставили трайни следи след себе си (Част 2)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица

Вече ви показахме няколко Неугасващите звезди от екрана, оставили трайни следи след себе си. И това са само част от трагично загубилите живота си личности, който трябва да бъдат почетени. Личности като:

Джуди Гарланд                                     Елвис Пресли                                           
Кори Монтейт                                        Whitney Houston 
Натали Ууд                                              и др.
Тупак Амару Шакур

 

Хийт Леджър (1979-2008)

 

С забележителни изпълнения в Патриотът, Планината Броукбек, и като Жокера в Черният рицар, смъртта на Хийт Леджър беше шок за всички. Актьорът почина в ранна възраст от 28г. поради интоксикация, причинена от злоупотреба с рецепта, смесвайки шест различни лекарства. Смъртта му е обявена за трагична.

 

Британи Мърфи (1977-2009)

 

 „Луди години“, „8 миля“ и Младоженци“ са едни от най-запомнящите ѝ се роли. През 1990 прави поредица от успешни филми, което я прави много популярна. Тя почина през декември 2009 г., на възраст от 32г. от внезапно спиране на сърцето, в следствие от пневмония.
Смъртта ѝ е повече от трагична и нелепа.

 

Пол Уокър (1973-2013) 

Пол Уокъре запомнен най-вече с ролята си на Брайън О'Конър в Бързи и яростни. Актьорът почина при автомобилна катастрофа само на 40-годишна възраст. Обявен е за най-привлекателна и секси личност от списание People.През март 2011 г. посещава Чили, за да помогне на пострадалите от голямото земетресение от 27 февруари същата година.

 

Това не единственото му добро дело, Пол е обиколил света, за да помага на нуждаещи се хора. Не всеки е запознат с живота на актьора извън киното, но много хора ще го запомнят като човека с огромно сърце!

 


 

Коментари към "Неугасващите звезди от екрана, оставили трайни следи след себе си (Част 2)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg