Нещата, които не трябва да имате у дома на 30+

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Вече сте на 30 или дори и отгоре? Наясно сме, че в изпълнените с купони, нови приятели и гаджета 20 години едва ли сте обръщали толкова внимание на обзавеждането в дома ви, а и навярно то е израз на ограничен бюджет, както и на истинско лутане в търсене на собствен стил.


На 30+ обаче нещата стоят по друг начин. Макар личните ви предпочитания да могат да се променят, а бюджетът никога да не е гарантиран, то вече сте наясно със себе си и има неща, които просто нямат място в дома ви. Като...


Постерите


Едва ли има момиче, което да не си е лепило плакати на музикалните си или кино любимци. Но ако вече сте с тройка отпред в годинките ви, постерите с разръфани ъгълчета и стърчащи тук и там просто не стоят добре. Да, ок е да не искате да се разделите с някой твърде обичан фотос, но това си има решение, което е далеч по-подходящо и естетично – поставете го в рамка. Това стои супер готино и е знак, че вече сте по-мъдри.


Овехтелите хавлии


Отървете се от износените, зацапани и овехтели хавлии и хавлиени кърпи. Колкото и добре да ги поддържате, просто идва момент, когато вече не изглеждат добре. Има изобилие от възможности на достъпни цени, доставете си удоволствието да подмените всички стари хавлиени кърпи и да поглезите тялото си.


Футон


Вършел е чудесна работа в студентските ви години, но с напредването на възрастта, ако не сте забелязали, би трябвало интересите ви, приятелите и темите за разговор доста да са се променили – много е вероятно хората, които ще преспиват у вас, да не са навити да спят на футон. Ако все още нямате такъв, помислете за разтегаем диван. Така винаги ще имате възможност да поканите приятели да останат след партито да спят у вас.


Пластмасовите прибори


Супер удобни са, нали? Ползваш – хвърляш, няма миене. Но не са никак естетични, ако разполагате със собствен дом и го обзавеждате, така че да изразява стила ви. Все пак си осигурете хубави прибори и съдове. Това не пречи да имате в някой шкаф и опаковки с безброй пластмасови чашки, чинии, вилици и лъжици – все пак лятото ни предстоят много барбекюта на открито, нали?


Декорации, които не отговарят на вкуса ви


На тази възраст е много вероятно да сте се сдобили със завидна колекция от декорации, които приемате лично и които отговарят на интересите и разбирането ви за естетика. Но е много вероятно и да сте се сдобили с такива, които просто не си пасват с нищо друго. Не сте длъжни да ги държите у дома от някаква сантименталност, отървете се от тях.

Огледала в човешки ръст


Леко стряскащо! Обикновено са с огромни рамки и, честно да си го кажем, едва ли имате нужда от точно такива размери, за да се разкрасите сутрин преди излизане. Освободете си място за нещо далече по-впечатляващо.


Хартиени щори


Вършат супер работа, когато търсим малко сянка или уединение, при това скорострелно, но никак не си пасват в интериора на един постоянен дом. Заменете ги с модерни, качествени щори.


Сгъваеми столове


Нищо не крещи по-силно "Тук съм временно", колкото пластмасовите съдове и сгъваемите столове. А ако не сте си извадили и дрехите от куфарите, съвсем. Но ако сте си в собствения си дом, който обзавеждате и подреждате, така че да останете и да създадете семейство в него, махайте сгъваемите столове и помислете как да се сдобиете с хубаво обзавеждане.
 


 

Коментари към "Нещата, които не трябва да имате у дома на 30+":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg