Николета стана Божинова!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Новини
Николета стана Божинова!
Снимков материал: Just Cavalli; nikoleta-lozanova.org


Снимков материал: Just Cavalli; nikoleta-lozanova.org

И те заживели щастливо... Така завършва всяка приказка и тази на обикновеното момиче Николета Лозанова, която се превърна в една от най-желаните жени не само в България, но и по света, не прави изключение!

Николета срещна своя принц и след хиляди скандали, обвинения и интриги, тяхната любов оцеля! Нещо повече – тя разцъфна и съвсем скоро ще даде първия си плод. Но преди да стане майка, на 9 октомври Николета Лозанова се превърна в омъжена жена. Всички мъже могат да въздъхнат тежко, защото от сега нататък любимата им плеймедка ще носи титлата Божинова!

Хм, всъщност, ние жените също можем да пуснем по една тежка въздишка. Няма какво да се лъжем – историята на Николета е като съвременната приказката за Пепеляшка. Всяка от нас поне веднъж си е мечтала да бъде обожавана, да срещне любовта в лицето на идеалния принц и да има сватба като от приказките.

А по всичко личи, че това събитие наистина е било много бляскаво! Николета се врече във вечна любов на Валери, облечена в разкошна бяла рокля, която поразително много прилича на тази на Кари Брадшоу от първата част на филма „Сексът и градът”. А първият танц на двойката като съпруг и съпруга бе под звуците на най-любимата любовна песен за всички времена - „Everything I Do” на Браян Адамс.

Е, в лентата принцесата беше изоставена, но в българския вариант приказката има щастлив край. Честито на младоженците!


 


 

Коментари към "Николета стана Божинова! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg