Новолунието на Ноември 2017 в Скорпион е перфектната възможност да проучите тъмната си страна

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
01.00 a.m.

Ако все още не сте насочили и канализирали своята тъмна страна, нощта на Новолунието но 18-ти ноември е в Скорпион и идва, за да ви помогне. Ноемврийското  новолуние на 2017 г. в Скорпион ни дава възможност да се свържем с нашите сенки, части от нас, които крием не само от обществото , но и от самите себе си. Това е енергията на Скорпиона: да се заровим дълбоко под повърхността, за да съберем мръсната утайка, да я проучим, да я изгорим и да се издигне от праха като феникс.

Новата луна е моментът в лунния цикъл, когато сме призовани да поставим целите си в действие, а когато новата луна е в Скорпион, ни призовава да преобразуваме действията си, за да трансформираме себе си и нашия живот. Време е да скочите в неизвестното, да направите това, от което най-много се страхувате, и да се изправите пред последствията от вашите действия. Ето някои от начините да поработите върху себе си, за което  луната в  Скорпион ви призовава. Можете да го направите, просто бъдете смели.

Използвай , рециклирай

 

И в буквалния смисъл, но и в по-специфичен смисъл; ако в живота ви има нещо, което сте игнорирали, сега е моментът да му отделите вашето внимание, да му дадете фокуса и времето, което заслужава. Да приемем, че имате антикварен рафт за книги, който трябва да бъде преработен, или великолепно ръчно изработено палто, което ти е дадено от роднина и трябва да бъде коригирано. Намерете време да направите тези неща и наблюдавайте колко много радост може да ви донесе да отделите грижи и внимание в областите на живота, които сте забравили.

Съживете сексуалния си живот

 

По същия начин, по който да пренебрегвате задачи в списъка си, може да забележите, че  правите това и във вашата връзка. Това се случва на всички нас с моногамните връзки - нещата вървят добре и ние спираме да обръщаме внимание на нашия партньор. Приемаме го за даденост. Новата луна в Скорпион ни позволява да седнем с нашия партньор и да си зададем въпроси, които никога не сме задавали, да обмислим отговорите на по-дълбоко ниво. Това може да предизвика нова интимност и опознаване на партньора ви, и всъщност може много да съживи сексуалния ви живот.

Обърнете внимание на парите си

 

Скорпион е знакът, управлявана от осми дом на обединяване на ресурси, на дългове, както и на парите на другите хора. Така че новата луна в Скорпион е подходящо време да заемете място на бюрото си, да сложите счетоводителската си шапка и да и да се запитате къде са разпределени ресурсите ви. Не казвам, че трябва да си мултимилионер, за да го направиш. Дори и само да седнете и  да се заровите в сметките си, за да видите къде е по-голямата част от парите, които имате, и ако не сте доволни от това, което откриете, направете необходимите промени.

Скорпионите, като водни знаци, са интуитивни, емоционални и са настроени към метафизичния свят по начин, които не е присъщ на зодиакалните знаци, принадлежащи на други елементи. Когато Луната е в Скорпион, важно е да седнем, да се успокоим и да се запитаме какво искаме, да намерим отговорите, които са дълбоко вътре в нас. Това е един от начините, по които можем да открием къде да се насочим в нашия живот. Открийте това, което ви вълнува най-много и след това го визуализирайте и си представете колко щастливи бихте били ако го получите.


 

Коментари към "Новолунието на Ноември 2017 в Скорпион е перфектната възможност да проучите тъмната си страна":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg