Няколко неща, които показват, че ще имате щастлива и дълготрайна връзка

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Взаимоотношенията се изграждат върху солидна основа на доверие и разбиране, но това, което кара връзката да издържи по-дълго, зависи от много фактори.

Това е подходяща комбинация от няколко фактора, които правят партньорите да издържат през трудните и добри моменти и да стоят един до друг.

Вижте и кои са факторите, които показват, че ще издържите изпитанието на времето.

Взаимно уважение

Партньорството се основава на уважение и доверие, а връзката се основава на любовта.

Това означава, че и двамата партньори трябва да дават и получават любов и уважение от другата страна и да чувстват, че това е равноправна връзка.

Необходимо е да разширите емоционалната подкрепа и да обърнете внимание на нуждите на другия, като това може да бъде по отношение на всеки аспект - работа, домашни задължения, финанси и т.н.

Да бъдеш открит

Почти всеки е зает със стреса на работа в днешно време, но в отношенията си трябва да да се интересувате и от ежедневните си животи.

Може да знаете по-големите неща, но е необходимо да участвате на микрониво, да знаете настроението на партньора си, текущите работни проекти, да обмисляте проблемите си и т.н.

Всичко това е част от обръщането на внимание на детайлите, които ще ви накарат да извървите дълъг път заедно.

Съпричастие

Над всичко останало вие и вашият партньор искате да бъдете добри един към друг.

Трябва да се поставите в обувките на другия, преди да реагирате на каквато и да била ситуация, а след това да съжалявате за действията или думите си.

Да бъдеш добър, търпелив и да се грижите един за друг ежедневно е източникът на радост в една връзка и създава здравословно и дългосрочно партньорство.

Да бъдеш спонтанен

Връзката може да достигне етап, в който знаете почти всичко за другия човек и инстинктивно може да прецените неговите реакции.

Ето защо в една трайна връзка, спонтанността е ключова.

Казвайте думите „обичам те често“, показвайте любовта с прегръдки и целувки и се усмихвайте често на партньора си - нека вашият партньор почувства вниманието, което му обръщате.

Отделяйте време да се наслаждавате на компанията един на друг

Може да работите усилено, за да изградите по-добър живот заедно, но ако непрекъснато се стремите само към целите, ще пропуснете да прекарвате качествено време помежду си, и най-важното, да се забавлявате помежду си.

В дългосрочен план, освен постигането на определен стандарт на живот, трябва да се смеете и да имате по-леки моменти и забавни моменти.


 

Коментари към "Няколко неща, които показват, че ще имате щастлива и дълготрайна връзка":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg