Няколко неща, които трябва да знаете за мъжa Дева

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Сезонът на Девата (23 август- 22 септември) е тук и нека го отпразнуваме, като ви дадем няколко съвета относно запознанствата с Дева.

Хората, които са родени под този слънчев знак, имат някои типични странности и знанието за тях предварително ще ви помогне да се справите с техните уникални характеристики!

Супер практични

Човекът Дева е изключително практичен и е малко вероятно да се влияе от романтиката. Например той ще прецени плюсовете и минусите на запознанството ви и ще разгледа дългосрочните перспективи на връзката ви, преди да се впусне в нея.

Хубавото е, че той няма да ви размотава, ако смята, че нещата няма да проработят.

Изключително подредени

Винаги сте мислели, че бихте мразели да излизате с разхвърлян човек, който оставя нещата си наоколо и не ги събира след себе си. Манията на Девата за чистотата и подреденост обаче, може да ви подлуди!

Ако вие сте от типа, който обръща по-малко внимание на чистотата и реда, тогава със съжаление бихме казали, че връзката ви няма много бъдеще!

Перфекционисти са

Човекът Дева обича всичко да е перфектно! От координираните цветове в гардероба му до отдадеността към кариерата му.

Въпреки че това е добро качество, то може да се окаже стресиращо за вас, тъй като той ще очаква същите високи стандарти и от вас!

Прекалено критични

Поради своята перфекционистка природа, Девите също са склонни да бъдат критични.

Ако той е недоволен от нещо, което сте направили, бъдете доста сигурни, че ще ви бъде натяквано!

Хубавото е, че тъй като вярва в конструктивната критика, той ще ви даде решение да поправите това, което е счупено (според него!).

Надеждни

Девите са изключително надеждни и са точно от типа момчета, от които се нуждаете наоколо, когато има неща, които трябва да свършите, като преместване на къща или продажба на кола или организиране на ваканция.

Той ще поеме проекта или задачата и ще се увери, че той ще бъде завършен без размотаване.

Лоялни и верни


В случай, че  търсите вярност и лоялност, няма по-добър човек от Дева.

Ако Девата, след всичките си практически изводи осъзнае, че вие ​​сте единствената, тогава можете да сте сигурни, че той няма да ви пусне никога, а изневярата дори няма да му мине през ума!


 

Коментари към "Няколко неща, които трябва да знаете за мъжa Дева":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg