Огърлицата на Дженифър Анистън може би хвърля сянка върху "Бранджелина"

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица

Дженифър Анистън и Брад Pит се разведоха преди почти десетилетие. В момента тя е щастливо омъжена, така че е малко вероятно да се интерсува относно развода на "Бранджелина". От друга страна, тя бе забелязана да носи тази огърлица със символа на „злото око“, когато в Понеделник излезе в Ню Йорк.


Дали това има връзка с развода? Може би? Не съвсем?


В случай, че като мен, си нямате и идея какво е „зло око“, си позволих да се разровя из Уикипедия.


Накратко, „злото око“ е проклятие, което носи лош късмет и беди. То е древно поверие разпростряно в много различни култури, най-преобладаващо в Западна Азия, но също така се среща и в Юдаизма и е споменато няколко пъти в Стария Завет.


Талисманиът, който Анистън носи на снимката, всъщност не изобразява символа на злото око, а е точно обратното – синьото око “назар", което предпазва от проклятието.


Затова ще се опитам да позная, и да кажа, че Дженифър изобщо не е злонамерена към Брад или Анджелина, а просто иска да предпази себе си от нещата, които света говори по нейн адрес. Например постонните клюки относно развод, който почти по никакъв начин не е свързан с нея или хора правещи шеги и дори неспособни да напишат името й правилно.


В края на краищата, май излиза, че през цялото време "злото око" сме били ние.
 


 

Коментари към "Огърлицата на Дженифър Анистън може би хвърля сянка върху "Бранджелина"":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg