Омъжени жени разказват защо искат да са необвързани отново

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Може би фактът, че всички искат това което нямат е клиширан, но когато става въпрос за връзките – по някой път това е грубата истина. Тези които са необвързани искат да намерят някой, който да плени сърцето им и официално да ги „свали от пазара“.

След като излиза, че всички искаме това, което не можем да имаме, Джен Глетз от EliteDaily попита 6 омъжени жени, защо биха желали да са необвързани отново.

Вижте какво казаха те:

1. Липсва ми да спя сама

"Няма нищо по-хубаво от това да спиш сама. Това е нещо, което не можеш да направиш, когато си във връзка или пък си омъжена, като мен. Липсват ми дните, когато можех да се разполагам върху цялото легло или пък да съм си сама в апартамента. Споделянето е трудно. Да съм необвързана и егоистична понякога ми липсва ужасно много, когато просто искам да остана сама или пък искам да си легна и да се разположа върху цялото легло."

- Кариса С. 33г.

2. Така и не успях да използвам приложение за запознанства

"Всичките ми приятели използват някое от приложенията за запознанства и мисля, че е нещо, което бих опитала. Аз срещнах моя съпруг по старомодния начин: лице в лице в кафето. Да, звучи точно като романтичен филм, но част от мен желае да бъда необвързана в момента, понеже има повече възможности и срещите с хората са по-лесни. По някой път се чудя дали изобщо аз и съпругът ми ще си съвпаднем в някое от тези приложения и как биха изглеждали профилите ни. Би било интересно да го тестваме и да видим дали в днешно време ще бъдем заедно с помощта на едно от тези приложения."

Холи Д., 31г.

3. Излизането по дискотеки и клубове ще е по-забавно

"Обичах да излизам с приятелките си по дискотеки, да караме мъжете да плащат за питиетата ни и да танцуваме с тях цяла нощ. Сега отивам и в момента, в който видят халката ми, ме избягват. Липсва ми да съм необвързана и да мога да флиртувам с неописуемо секси мъж в клуба до 4 сутринта."

Джина Л., 29г.

4. Няма нищо друго като новата любов

"Липсва ми искрата на новата любов. Няма нищо по-хубаво от първите няколко срещи с някого и чуденето дали ви харесват, дали ще ви целунат или пък просто да очаквате името му да изскочи на телефона ви. Липсват ми всички тези чувства. Всичко е спокойно и предсказуемо, когато си омъжена."

Сюзан Д., 30г.

5. Да се чувствам млада отново

"Бракът ме кара да се чувствам стара. Може би, защото се отказах да се опитвам да изглеждам добре през цялото време или пък защото не се чувствам комфортно да получавам внимание от непознати мъже, както обичах, когато бях необвързана. Това е единствената причина да искам да съм необвързана – да се чувствам млада и добре отново."

Даяна Б., 33г.

6. Ще имам шанса да започна наново

"Ще съм честна – не съм добра в брака си. Не съм щастлива и се надявам да се разведа скоро. Единственото нещо, което очаквам с нетърпение е шанса да съм необвързана отново и да започна наново. Трудно е да „рестартираш“ връзка, която просто не е за теб и те прави нещастен. По-лесно е да започнеш нещата отначало и с нов човек."

Вики Ф., 20г.
 


 

Коментари към "Омъжени жени разказват защо искат да са необвързани отново":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg