Онлайн клубове за отслабване – новата ни мания!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Хранене

Проучвания на университета Тцукуба, Япония, са доказали, че онлайн програмите за отслабване са най-ефикасни за жените. Супер, нали? Сега спокоино можем да свалим някое друго килце докато „работим” във фермата си FarmVille! И понеже моите задни части и столът в офиса имат известни „търкания” напоследък, тази новина ми дойде направо като нискокалоричен десерт за обяд!

Оказа се, че докато сърфираме във виртуалното пространство (какъв компютърен език само!), ние се стимулираме да отслабнем два пъти повече, отколкото с традиционните методи! Любопитно е, че все повече дами търсят помощта на интернет диетите!

Според специалистите, причините за тази „онлайн диетична истерия”, се крие в един съвсем простичък факт! Докато в реалния живот ни се налага да търпим унижението на безпощадния кантар на диетолога си, то във виртуалните клубове за вталяване запазваме пълна анонимност! А най-хубавото е, че можем да получим консултации и личнен режим на хранене, изготвен от специалисти, денонощно!

И понеже съм сигурна, че любопитството ви вече ескалира, бързам да ви зарадвам с още полезна информация по темата! Освен, че получаваме диетична програма съставена специално за нас, клубовете за отслабване имат още една екстра – електронен кантар, който изчислява постигнатите ни резултати. А във форумите на тези сайтове, имаме възможността да споделяме и обменяме съвети с други дами-ветеранки във войната с килограмите!

В България тези клубове все още не са добили такава популярност, но в Америка и много други страни по света, те са абсолютен хит! Едни от най-известните са www.onlineslimmingclub.co.uk и www.yourchoicediet.com.

От години съществуват всякакви форуми и интернет групи за алкохолици, сексманиаци и прочие. Беше крайно време и за нас – пухкавелките, да се измисли нещо! Така че, момичета, ако и вие имате същия проблем със стола като мен, просто го заменете с нещо по…обхватно и започвайте да сърфирате!


 

Коментари към "Онлайн клубове за отслабване – новата ни мания!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg