Опасните женски реплики!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Тя казва едно, ти разбирай друго.


Момичета, да си признаем – няколко са репликите, които честичко използваме и които усилено прикриват истинските ни чувства в този момент. А те пък клонят към гръмотевична буря.


Какво казват жените и как всички останали(предимно мъжете, нали) да го разбират!


1. "Е, добре!"


Това е думата, която жените използват в края на спора – когато те са прави и мъжа трябва да се отдръпне.


2. "Бърза съм! Само пет минути!"


Всъщност тази фраза може да бъде доста двузначна. Ако чуете жената да я казва, когато се приготвя да излиза от вкъщи, петте минути означават поне половин час. Ако обаче я каже на мъжа си, който гледа мач, докато тя го чака да ѝ помогне за нещо у дома, пет минути означават точно пет минути!


3. "Нищо не е станало"


Това е просто затишие пред буря. Това "нищо" означава нещо – мъже, бъдете нащрек! Споровете, които започват с "Нищо не е станало", обикновено завършват с "Е, добре".


4. "Нищо, нищо, продължавай"


Това е предизвикателство, а не разрешение. Не продължавайте, каквото и да правите или говорите.


5. Тежка въздишка


Това е несловесно заявление колко неразбрани от мъжете сме. Тежката въздишка много често означава това: тя счита събеседника си за пълен кретен и не разбира защо си губи времето да стои тук и да спори с него.


6. "Всичко е наред"


Една от най-опасните реплики, които човек може да чуе само от една жена. Това означава, че тя обявява тайм-аут и иска време, за да обмисли кога и как другият ще си плати за грешката.


7. "Благодаря"


Ако жената каже "Благодаря", не питайте защо. Правилният отговор е "няма защо" и толкова. Има обаче един тънък момент. Заслушайте се, ако вместо "Благодаря" каже "Много благодаря" с ударение върху много – вероятно ще доловите нотка на сарказъм в гласа ѝ. В такъв случай никога не отговаряйте "Няма защо", в този момент тя ще го чуе като "няма значение".

 
8. "Няма значение" 


Това е изящен женски начин да прати мъжа по дяволите!

 
9. "Не се притеснявай, аз сама..."

 
Друго обезпокоително заявление, което тя изрича често, когато многократно се е опитала да накара мъжа да свърши нещо(да изхвърли боклука, например). Но след като той не се е мръднал от дивана, тя е готова да го свърши сама. Разбира се, бясна на половинката си. Тази ситуация води до глупавия мъжки въпрос "Какво не е наред?" и нейният отговор номер 3.
 


 

Коментари към "Опасните женски реплики!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg