Опит за поставяне на нов световен рекорд по йога ще се състои в София

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано
Опит за поставяне на нов световен рекорд по йога ще се състои в София
Снимков материал: www.opoznai.se

На 28 септември в Южен парк в София ще бъде направен опит за подобряване на световния рекорд за най-дълга йога верига. Настоящият рекорд е от 255 души, който е поставен на 6 октомври 2012 г. в САЩ. Всички жители и гости на града могат да се включат в начинанието, с което да се запишат в Книгата на Гинес. Всичко това е част от събитието „Опознай се“ – празник на личностното развитие и здравословния начин на живот, което ще се състои на 28 и 29 септември в Южен парк, София.

 

На открито ще се провеждат отворени практики по йога, пилатес, тай чи, медитация, танцова медитация, аеробика – занимания, в които всеки ще може да се включи. Ще се провеждат лекции и демонстрации за това да опознаеш по-добре себе си и своите възможности, да управляваш собствената си енергия, да постигаш успех, креативност, привличане на пари, арт терапии, работа със сънищата и много други.

 

В сутрешните часове на двата дни ще тече и акция за даряване на кръв, организирана съвместно с Българска организация за доброволно кръводаряване и Националния център по трансфузионна хематология.

 

„Опознай се“ се организира от Бизнес и нетуъркинг клуб, Столична община и Район Триадица.

 

Повече за събитието на www.opoznai.se


 

Коментари към "Опит за поставяне на нов световен рекорд по йога ще се състои в София":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg