Още 10 тайни за красота от професионалните гримьори

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Вече споделихме 10 от най-важните съвети от професионални гримьори. Има обаче още какво да научим от тях и събрахме още 10 съвета, които ще ни помогнат да се гримираме като истински специалисти.


Съвет 11: Ако сте решили да използвате цветна спирала, тя трябва да контрастира с цвета на очите. Кафявата спирала подхожда на сиви и сини очи, синята спирала – на кафяви и зелени.


Съвет 12: Яркият цветове акцент на лицето трябва да бъдат устните – в червено или бери нюанси.


Съвет 13: Започнете с молив за контура на устните, с който коригирайте и подчертайте формата на устните, както и ще предотвратите разтичането на червилото.


Съвет 14: Модерният подход е да се избира един тон по-светъл от червилото молив за устни или прозрачен. В действителност цветен молив се ползва изключително за тъмни червила. За неутралните, светли тонове обикнове се използва прозрачен молив. Основната функция на молива е да не позволява на червилото да се размазва и разтича.


Съвет 15: Най-добре нанасяйте ярките червила с помощта на четка. Попийте устните със салфетка, за да премахнете излишното червило. За да "закрепите" червилото, може да напудрите устните. Нанесете втори слой червило, така то ще издържи, без да мръдне, по-дълго време.


Съвет 16: Изберете такъв цвят червило, който изглежда хармонично на лицето, дори при пълно отсъствие на грим.


Съвет 17: Яркото червило се комбинира със сдържан грим на очите и обратно – яркият очен грим изисква устни в неутрален цвят.


Съвет 18: Цветът на червилото трябва да хармонира с цвета на очния грим.


Съвет 19: Блясък за устни може да нанесете върху червилото или непосредствено върху устните. За да избегнете смесването на цветовете, върху червилото нанасяйте прозрачен глос.


Съвет 20: За да придадете обем на устните, може да сложите блясък само в средата.
 


 

Коментари към "Още 10 тайни за красота от професионалните гримьори":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg