Персонал на “Apple” краде голи снимки и прави класации

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Не съм най-големият фен на магазините на „Apple” – според мен миришат странно, а и има много други места, които бих посетил. Вече имам още една причина, за да не го посетя. Персоналът в магазин на „Apple” в Куинсленд, Австралия е обвинен, че краде голи снимки от телефоните на клиенти и ги споделя помежду си. А, да – за да направят нещата още по-лоши, те са оценявали жертвите по скалата от 1 до 10.

Понякога хората ме отвращават.

Ако наистина бяха „гении“, щяха да знаят, че не трябва да правят това ужасно нещо. Още повече, е трябвало и да знаят, че няма как да им се размине. Четирима мъже са уволнени след оплаквания от клиенти. Те също така са направили снимки и на над 100 жени от персонала, а също така и клиенти. Техни колеги споделят, че един човек от персонала взимал снимката, качвал я в груповия чат и след това мъжете коментирали и „оценявали“ жертвата. Анонимният работник казва, че всички се чувстват некомфортно, а жените от персонала не знаят какво да правят, защото никой по-висш не им казва кой е замесен в цялата случка.  Мъжете са хванати, когато човек от персонала е влязъл, докато техник разглеждал телефона на клиент.

От компанията направиха следното изявление относно случая:

„Ние от “Apple” вярваме, че всеки трябва да бъде третиран наравно с другите и няма да толерираме действия, които са против нашите убеждения. В момента разследваме нарушение в един от магазините си в Кериндейл, където няколко от нашите работници са уволнени в резултат на нашите открития.“

След това направиха и второ изявление, в което казват, че няма солидни доказателства за откраднати снимки.

„Срещнахме се с екипа от магазина за да ги информираме за разледването и следващите стъпки, които ще предприемем за да защитим тяхната сигурност“

Въпреки, че от компанията не са намерили откраднати голи снимки, достатъчно ужасявящ е фактът, че мъжете са снимали колежките си, както и клиенти. Нямат ли си друга работа?
 


 

Коментари към "Персонал на “Apple” краде голи снимки и прави класации":
Най-четени
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg