Петъчната Луна подканва към събуждане, от което се нуждаете

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Още от миналия четвъртък, когато достигнахме месечната "нова" лунна фаза, луната расте – и се вижда с невъоръжено око. Ние виждаме все повече от Луната, тъй като тя започна да расте  миналия уикенд, и този петък, първата четвърт на луната през октомври ще дойде. Колкото и вълнуващо, може да изглежда малко повече лунна светлина (половината от луната ще бъде осветена и видима), тази лунна фаза идва с уникален набор от предизвикателства.

Както се вижда по средата между новата луна и пълнолунието, първата четвърт на луната представлява точката, при която няма връщане. Време е да предприемете действия, да вземете решения и да преодолеете своето собствено съмнение. По-лесно е да се каже, отколкото да се направи, нали?

Астрологът Дана Герхард пише, че тази лунна фаза дори се нарича "времена на криза", натискът да се действа може да бъде доста силен. За щастие, на индивидуално ниво, неговите ефекти са малко по-нюансирани, отколкото тревожно ни алармира тази фаза на Луната.

От една страна, тази петъчна луна не е краен срок. Плувахме в тази мотивационна лунна енергия, откакто луната започна да расте, и тя ще продължи да ни кара да действаме и да ни съживява, докато отново достигне пълнота. С други думи, първата четвърт на луната трябва да послужи като възможност да проверите личните си цели: Как върви търсенето на апартамент? Поддържате ли връзка със семейството си, както обещахте? Какво планираш за следващата голяма среща?

Задавайки си такива въпроси, ще ви помогне да определите следващите си стъпки - и няма по подходящо време от настоящото да предприеме тези стъпки.

Ако не се приближавате до голяма промяна или преломна точка  в живота си, астролозите предлагат да помислите по друг начин за него. Първата четвърт на лунния месец ще бъде във Водолей, знак, свързан с иновациите и мисленето за бъдещето. Така че, ако телефонът ви се е превърнал в естествено продължение на ръката ви, може би е време да преосмислите ролята на технологиите в живота ви.Общувате ли с близките си онлайн? Приложението ви за новини ви информира и осведомява? Ако направите справка за използването на интернет и осъзнаете, че това е малко повече от източник на стрес, детоксикация от екрана преди пълнолунието може да направи чудеса за вас.

От вас зависи колко луната и нейните фази оказват влияние върху ежедневието ви. Но ако обикновено се нуждаете от малко побутване, за да се движите успоредно с целите си, петък може би ще бъде ритникът отзад, от които се нуждаете.


 

Коментари към "Петъчната Луна подканва към събуждане, от което се нуждаете":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg