Пет навика, които могат да развалят вашата връзка

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Съвети

Подхранването на връзката изисква много усилия от страна на двамата партньори.

Дори най-добрите взаимоотношения могат да бъдат изправени пред разпад, защото освен караниците за малки неща, дори негативните навици на човек могат да означават гибел за взаимоотношенията с вашия партньор.

Въпреки че подобни поведения може да изглеждат нормално, в действителност те са "токсично" и трябва бъдат изкоренени
 
Винаги откривате грешки


Проверете дали постоянно подбуждате партньора си да прави нещо или му се карате за нещата, които не харесвате.

Дори и да се оправдавате, като казвате, че го правите за негово добро, самият подход е погрешен.

Ако в момента, в който влезе в стаята му казвате само какво е направил погрешно, то това определено е е навик, който трябва да изкорените.

Не сте благодарни

Колко пъти в един ден казвате нещо положително на партньора си и му благодарите, независимо дали е просто, за му направите комплимент или пък ви е изненадал с подарък.

В случай, че не е получил никаква оценка от вас по отношение на нещо, тогава това също е нещо, за което трябва да се тревожите.

Мислите само за себе си

Да бъдеш егоцентричен е навик, който възприемаме в ранните години и е един от най-често срещаните проблеми, с които хората се сблъскват вув връзките си.

Нещата могат да бъдат толкова прости, колкото да прекъснете партньора си, когато той разказва нещо вълнуващо, за да му кажете какво сте направили или мислите само за вашия график си, когато планирате почивки и той да направи повечето от компромисите.

Постоянно го разпитваш

Всеки има ревнива вена в себе си, но начинът, по който те я показват е нещото, което ги отличава.

Ако непрекъснато го питате за местонахождението му, за приятелките му или продължавате да сравнявате поведението му с членовете на неговото семейство и го обвинявате, че е предубеден срещу вас, това може да го отблъсне.

Искаш да прекарваш цялото си време с него

Често, в началото на една връзка, партньорите в крайна сметка прекарват много време заедно, но това може да доведе до идеята, че цялото му време е ваше.

Той трябва да намали вижданията си с приятели и колеги и да прекарва повече време у дома, тъй като вие трябва да бъдете негов приоритет.

Това определено е идея, която трябва да бъде разбита.

 


 

Коментари към " Пет навика, които могат да развалят вашата връзка":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg