Планетите биха могли да причинят някои големи вътрешни сътресения този уикенд

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Из мрежата

В 07:30 ч. тази сутрин , Юпитер се противопостави на Уран, което означава, че орбитите на двете планети ще попаднат директно една в друга. Това събитие може да доведе до период на лично просветление за вас, разтърсвайки вашия социален кръг.

Преди да вземете каквито и да било решения за следващите дни, важно е да имате предвид, какви области от нашия живот са управлявани от Юпитер и Уран. Ако първата планета  функционира като мъдър ментор, насърчавайки ни да бъдем добри и справедливи, последната възпламенява творчеството и чувството за оригиналност.

Тези две влияния не винаги са в пряк конфликт помежду си - бихме искали да мислим, че сме добри към другите и верни на себе си. Но когато планетите се изправят една срещу друга, разликите им образуват остър релеф.

Както пише астрологът Джейми Партридж, тази планетарна опозиция ще ни дърпа в две много различни посоки. Борбено настроената енергия на Уран "ни кара да възприемаме нашите по-тъмни, по-бунтовни инстинкти - където ще намерим вдъхновението, което сме търсили в нашия професионален и творчески живот.На кого му пука, ако трябва да изгорим няколко моста по пътя към истинската си същност, пита Уран.

За да се каже по-просто: Юпитер е грижовен. Колкото и изпълващо да изглежда преследването на  най-смелите ви, най-изобретателни мечти, има и други хора в живота ви освен вас. Ще бъде трудно да пренебрегнете гласа на вашия планетен наставник в ухото си, който ви напомня за ангажиментите, които сте поели, преди Уран  да предизвика вашият гениален ход или удар.

Най-коварното нещо на Уран е, че тя може да ви убеди, че хората, които имат въпроси или съмнения относно избора ви се интересуват само от това да ви дърпат назад.Това ще рече, че по време на тази планетарна опозиция вие решавате да преследвате целта си през цялото време и на всяка цена. Ако хората, които са най-близки до теб, изразяват загриженост за този план,те просто се грижат за вас в дългосрочен план - не се опитват да саботират най-съкровената  ви визия.

Това обикновено се случва рядко (Юпитер няма да се противопостави на Уран чак до 2030 г.) вече се е случило тази година, на 3 март. Ако сте от типа, който води дневник, може да е във Ваш интерес да препрочетете написаното този ден и да видите какво е било най важно за вас тогава. Или каква е била целта ви тази седмица.

Ако погледнете назад и откриете, че сте предизвикали ненужна драма случайно или дори сте пришпорили няколко приятели, оставете това второ противопоставяне на планети от 2017 г. да стане възможност за вас да не правите същите грешки.

Не потушавайте всяко творческо вдъхновение, което ви връхлети от утре, но не забравяйте и нуждите на другите. С малко късмет, ще успеете да излезете от тази опозиция на Уран и Юпитер с непокътнати приятелства, фантастичен проект, който ще се появи на следващото важно, служебно събрание и  без никаква криза на идентичността.


 

Коментари към "Планетите биха могли да причинят някои големи вътрешни сътресения този уикенд":
Най-четени
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg