Подари топла вечеря за Коледа на пенсионер в нужда!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Из мрежата

Приятели, стартирана е прекрасна инициатива в подкрепа на възрастните хора в България! Всеки от нас може да помогне! Идеята е да зарадваме пенсионерите с топла вечеря за Коледа. Или с продукти от първа необходимост. Или с няколко мили думи. Или кой с каквото може!

Интересното е, че всеки се организира сам. Ако познавате възрастен човек в нужда, изненадайте го на 21.12.2014. Разбира се, можете да направите добро дело и днес, и утре, и всеки ден. Но не пропускайте да го направите и точно на 21.12.2014, когато хиляди хора от цяла България ще проявят уважение и любов към пенсионерите. Може би ще сложим начало на една сърдечна традиция, с която да покажем, че не сме безразлични към тежкото ежедневие на нашите баби и дядовци!

Всичко за събитието можете да научите на сайта https://chovekbg.wordpress.com. Там ще откриете и линкове към Фейсбук събитието по градове, където желаещите да помогнат обменят информация и идеи.

Благодарим на всички, които ще се включат! Молим ви и да предадете нататък! Споделете идеята с вашите познати, колкото повече хора научат за нея, толкова повече помощ ще получат пенсионерите.

Ние вярваме в добротата и милосърдието на българите!


 

Коментари към "Подари топла вечеря за Коледа на пенсионер в нужда!":
Най-четени
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg