Порно актриса нарушава мълчанието си и говори открито за своето изнасилване

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Из мрежата

Известната порно актриса Стоя решава да разкаже своята история след много безсънни нощи и работа по игрален филм, който няма общо с порно индустрията. Нейната героиня е жена, която е изнасилена брутално от свой познат.

Филмът предизвиква много спомени за нейната собствена дългогодишна връзка с колегата й Джеймс Дийн. Тя взема решението да наруши своето мълчание особено при мисълта, че и други жени може да са или да станат негови жертви.

На 28 ноември тя пише в своя Тwitter следното: „Да влезеш в интернет и да видиш как идеализират човека,  който те е изнасилил е отвратително! Джеймс Дийн ме повали на земята и ме изнасили, молих го да спре, използвах и кодовата ни дума. Не мога вече просто да кимам и да се усмихвам като хората го възхваляват.”

Джейм Дийн, от своя страна публикува няколко туийта отричайки казаното от Стоя.

Скоро и други нейни колежки нарушават мълчанието и се обявяват в подкрепа на порно звездата. Всички са с ясната теза, че независимо от професията си, всеки има право да избира какво и с кого да прави извън сцената. Порно актьорите не са защитени от такъв вид насилие. Сред дамите, които я подкрепят са Арабел Рафаел, Сидни Ледърс и Джоана Ейнджъл, които също разказват интересни истории, които са преживели с Джеймс Дийн. 

Анти-порно организациите също надигат глас. Тяхната позиция се обединява около последствията, които нанася тази индустрия върху моралните и културните разбирания на хората. Случилото се със Стоя според тях е очаквано стечение на обстоятелствата.

А каква е Вашата позиция?


 

Коментари към "Порно актриса нарушава мълчанието си и говори открито за своето изнасилване":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg