Пост на жена с годежен и брачен пръстен за 130 долара става вайръл

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Из мрежата

Миналия месец Ариел Дезире Макрий и Куин Макрий решават, че не могат да чакат повече, за да се оженят. След две години срещи, те решават да се отправят към съда и да пропуснат голямото сватбено празненство. Но една от традициите Куин не иска да пропусне. Купуването на годежна и брачна халки за своята годеница.

Въпреки че Ариел казва, че те едва успяват да си плащат сметките и да сложат храна в стомасите си, Куин спестява достатъчно пари, за да купи двата пръстена за $ 130. Тъй като те правят Ариел щастлива, човек би си помислил, че това е всичко, което има значение. Но в пост във Фейсбук, който става вайръл, Ариел споделя как влиянията на  външни хора и фактори почти развалят специалния им момент.

 

"Докато бяхме в магазина за моите пръстени дамата, която работеше там извика друга служителка да ни помогне. ", казва Ариел. "Тя каза:" Уау! Можете ли да повярвате, че някои мъже взимат такова нещо като годежен пръстен Колко жалко!? "." Ариел казва, че тогава е видяла лицето на съпруга си (вече) да помръква изцяло!  И тогава тя отговоря с най-класическия възможен отговор: "Не пръстена има значение, а любовта, с която го купуваш. "

В действителност, Ариел, казва, че  щяла да се омъжи за Куиин, дори и ако той й бе дал  пластмасов пръстен от автомат за 25 цента. За нея, смисъла не е в пръстените , които носи на пръста си, а в любовта и щастието, които те  той носят в живота й. Ясно е, че тази история буквално е втрещила някои хора по време на скъпата им почивка във ваканционния сезон,  поста й е бил споделен повече от 45,000 пъти.

 

"Той се страхуваше, че любовта, която изпитвам към него ще избледнее, тъй като не може да си позволи сватбата, която исках", казва Ариел. "Но аз съм тук все пак, омъжена 


 

Коментари към "Пост на жена с годежен и брачен пръстен за 130 долара става вайръл":
Най-четени
12 начина да извлечете максимума от ходенето, Част I 12 начина да...

Ето как да се възползвате...

13:14 | 12-06-19| ходене...
 
12 начина да извлечете максимума от ходенето, Част II 12 начина да...

Ето как да се възползвате...

12:32 | 12-10-19| Виж цялата статия
 
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg