Потресаващо! Гнусна гавра с българките

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

От известно време в Интернет пространството се върти една карта, озаглавена „Easiness of Girls By Country “ или иначе казано – Кои са най-леките жени по света? Държавите са разделени на пет категории, като всяка от тях е оцветена в различен цвят:

Тъмно зелено – Най, най-леките жени
Светло зелено – Леки жени
Жълто – Нормални жени
Кафяво – Трудни жени
Червено – Направо невъзможни жени

 

Както сигурно се досещате България е наредена сред първите. Е, все пак ако ви успокоява фактът, че не сме от най, най-леките!

Инициаторът за създаването на тази карта е американски (забележете – американски) „писател“ с псевдоним Roosh V, известен в Мрежата, като най-големият женомразец на света. Защо ли? Преценете сами от снимката.

 

Та, този виден „писател“ си има и форум, от където черпи познания за секс туризма по света, защото явно и видно едва ли е от личен опит. Направихме си труда да поразгледаме форума му и мненията на хора от всички краища на света за България и българските жени. В интерес на истината не открихме нещо кой знае колко обидно и шокиращо. Повечето мъже говорят за любезни хора, хубава и евтина храна, страхотен нощен живот и много, много красиви момичета. Няколко от тях бяха описали „леките жени“ у нас ето така: „Много горещи мацки, но ако си мислите, че ще ви пуснат първата вечер, много се лъжете! Колкото повече се натискате, толкова повече тя ще се отдръпва.“ Е, имаше и такива, които разказваха за евтина визия, оскъдни дрехи и „българска народна музика“, наречена чалга, но така или иначе това е тъжен факт, който не можем да отречем!

Интересното обаче е, че въпреки коментарите, българките са наредени сред леките жени в света, а американките и англичанките – сред нормалните! И както би казал турист в Слънчев Бряг при вида на нашенско момиче – WTF??? Да, не можем да отречем, че има лесни жени в България, които са готови да си легнат с чужденец, с надеждата той да ги отведе от тази държава и да им осигури по-хубав живот. Но! Някакъв си Робинзон Крузо, чийто най-добър приятел е надуваема секс кукла да твърди, че българките са по-лесни и развратни от американките и англичанките? Безценно!

Тези снимки са изпратени до страницата ни Аз НЯМА да позволя да се гаврят с България от българи, които живеят в Англия. Предполагаме, че няма смисъл да уточняваме, че на снимките не са българските „лесни“ жени!

Питаме се, от къде ли е добил тази информация г-н Крузо? И дали случайно не е било през някое лято в Слънчев Бряг, когато е срещнал Кобилкина и я е объркал за българка?

Защото, приятели, ние кирливите ризи си ги знаем, но се питаме – след алкохолния туризъм на ББС и секс туризма на Roosh V, какво ли още следва? Уви, „светът“ ще продължава да ни приема така, докато собственото ни лого прилича на повръщано на английска „нормална“ туристка!
 


 

Коментари към "Потресаващо! Гнусна гавра с българките":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg