По ръцете ще те позная

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Ако дрехите и гримът не са достатъчни, за да издадат характера ви, покажете си ръцете!


Всички сме чували за това, че ноктите издават черти от характера ни, цветовете, които носим, също, и какво ли още не. Освен формата на ноктите обаче, и формата на ръцете говори за това какви хора сме. Да видим какво казва.


Квадратна форма на дланта, къси пръсти


Тези ръце принадлежат на практичните жени, които рядко мечтаят за невъзможни неща. Дамите се отличават с надеждност, лоялност и гъвкавост на ума. Лесно си намират нови познати и не виждат нищо лошо да превърнат една среща в бизнес начинание. Високите им очаквания обаче често се превръщат в повод за кавги. Ако познахте себе си тук, напомняйте си, че понякога малко спонтанност не е зле.


Квадратна форма на дланта, дълги пръсти


Ще видите тези дами да изобразяват всяка своя дума с жест. Импулсивни и емоционални са, всичко, което правят, го правят с лекота, без никакво усилие. Интересите им са разнообразни, не обичат рутината и ритуалите, вечно преследват нови усещания, способни са на всякаква лудост. Обичат да общуват с хората, но и с компютрите – всъщност ще се справят с всякаква техника без проблем. Ако сте от тази група, внимавайте да не изразходвате енергията си бързо и редовно правете нещо, за да я успокоите – медитацията помага.


Продълговата форма на дланта, къси пръсти


Позитивни и добри организатори. Тези жени се вълнуват от всичко ново и непознато. За тях светът е театър – чувстват се неудобно без вниманието на другите и техните емоции, те имат нужда от публика. В сърцето си са деца. Обичат да пробват всичко ново сами, но това не значи, че не вярват на другите. Почивайте си повече, дами, за да не претоварите нервната си система, сърцето и кръвните телца.


Продълговата форма на дланта, дълги пръсти


Тези дами страдат от съмнения и противоречия. Те са нежни, чувствителни души и лесно се влияят от другите. Често сред тях има много креативни хора. Издържането на стрес и способността за динамична работа не са сред силните им страни. Динамиката и адреналинът никак не ги вълнуват и по възможност стоят настрана. Имат добре развита интуиция. Често знаят кой се обажда преди телефонът да звънне, както и решението на проблема. Понякога се притесняват от докосването. Внимателно избират дрехите и бельото си, за да не се окаже, че нещо ще им драска и убива.
 


 

Коментари към "По ръцете ще те позная":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg