Предимства и недостатъци на секса за една нощ

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

За почти всичко, ние обикновено реагираме по най-глупавия начин – обявяваме се „за“ и „против“ и започваме да съдим опонентите. По въпроса за секса за една нощ, сме особено „морални“ и „неморални“ в тезите си, най-вече, когато обсъждаме женското поведение. Истината обаче е, че това е въпрос на избор. Личен избор! Харесва ти – правиш го. Не ти харесва – не го правиш. И всеки избор, освен твоя собствен, не ти влиза в работата.

 

Затова искаме да ви запознаем с предимствата и недостатъците на това еднократно изживяване. А дали ще се впускате редовно към него, си остава ваше решение.

 

Сексът за една нощ е готин, защото


1. Ни помага да се отпуснем

Фактът, че нямаш ангажименти към този човек, ти позволява да се държиш свободно, да не осмисляш всяка стъпка и дума. Не очакваш нищо, не дължиш нищо.

 

2. Добре е за здравето

И то не само еднократният секс, а сексът изобщо. Подсилва имунитета, успокоява нервите, засилва метаболизма, подобрява кръвообращението и още много други. Част от тях сме описали ТУК. Така че, ако дилемата е дали да се впуснеш в необвързващи страсти, или да си стоиш месеци на сухо, май първото е по-добрият вариант.

 

3. Повдига самочувствието

Но само в случай, че си напълно наясно, че този секс ще е еднократен. Знаете, че женското въображение е необятно. Вживяваш с в роля на изкусителка от филм или лудото момиче в някоя песен. Това е страшно полезно за самочувствието на дамите. Вдъхва увереност, а тя, както знаете, е важна основа за развитието ни в абсолютно всички сфери на живота.

 

4. Дава свобода

Знаете ли колко много жени имат горещи фантазии, които обаче се срамуват да споделят и изживеят с постоянния си партньор. Как ще си пиеш кафето с него на сутринта, ако снощи си му казала, че си мечтаеш да ти викат мръсница, докато правиш секс? С непознатия не е така. На него можеш да му кажеш всичко, да се развихриш максимално, да правиш супер разтърсваш секс. Защото утре просто няма да го видиш.

 

Сексът за една нощ си има и своите недостатъци, защото

1. Е опасен! 

Все пак не знаеш дали този човек няма да ти лепне нещо. Затова, държим да подчертаем, че при еднократния секс презервативът е абсолютно задължителен. Не го познаваш, не знаеш дали не е склонен към насилие, или пък е от онези обсебващи маниаци, които не спират да звънят и пишат? Изобщо има си рискове да отидеш насаме с непознат.

 

2. Подвежда

Не са малко момичетата, които вярват, че правейки секс без обвързване, всъщност кара мъжете да ги харесват. Няма такива филми, изобщо го забравете този момент. Ако един мъж наистина те харесва, той ще ти го покаже по десетки други начини и няма да настоява да спиш с него „сега“. В случай, че сте попаднали в ситуацията – той ми звъни 2 пъти в месеца да правим секс, не се заблуждавайте, че за него сте нещо специално. Като цяло, всяка жена трябва да осъзнае, че давайки се лесно на мъжете, не е причина за тяхната симпатия. Дори ефектът е точно обратен.

 

3. Пречи на обвързването

Докато излизаш с цел да си хванеш някой за вечерта, поемаш огромен риск да изпуснеш този, който ще те прави щастлива цял живот.

 

4. Създава лош имидж

Особено, ако живеете в малък град. Знаете, че няма нищо скрито от хората. Те говорят, при това ужасно украсено. Може да ви лепнат прякори, които хич няма да са ви приятни – общата, лесната и някои доста по-храд, които ще се въздържим да напишем.

 

Вижте още:

Секс за една нощ. Могат ли го жените?

Секс за една нощ – правила на поведение
 


 

Коментари към "Предимства и недостатъци на секса за една нощ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg