Презервативи с баркод! Показват къде правите секс

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Тенденции

Ако не се притеснявате да изваждате личния си живот на показ, ако сте от онези запалени фенове на новите технологии, които не пропускат да се отбележат във Facebook, когато променят местоположението си, значи тези презервативи определено ще ви спечелят! Те си имат бар код и… с тях на сайта WhereDidYouWearIt.com другите могат да разберат дали, кога и къде правите секс! Шантаво, нали?

55 000 от въпросните кондоми са раздадени от американската организация за Семейно планиране на великия северозапад. А според създателите на идеята, целта им е да се наблегне на вземането на отговорни решения за сексуалното здраве, посредством по-забавен метод.

„Надяваме се, че сайтът насърчава дискусиите за презервативите и помага за премахване на общоприети предубеждения, които някои хора може да имат относно употребата им” – споделят създателите на проекта.

Баркодовете могат да бъдат сканирани със смартфон и да свързват палавниците към сайта. А на него могат да се правят анонимни коментари. Любовчиите могат и да гласуват за сексуалните си преживявания и то по-доста забавен начин! Оценките варират от „Оттук насетне няма как да стана по-зле, нещата могат само да се подобряват!“ до „Ох-ах-ех, небето експлодира и планините се разтрепериха!“.

А на вас стиска ли ви да изложите сексуалния си живот на показ? 


 

Коментари към "Презервативи с баркод! Показват къде правите секс ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg