През кой ден от седмицата най-много ти върви? Според зодията!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

В кой ден от седмицата трябва да сте по-бдителни и кога можете да действате със замах? Астролозите имат отговор. Запознайте се с щастливите дни на всяка зодия, както и с тези, които не са благоприятни за каквото и да било.

Овен. Щастливи дни са вторник и неделя. Именно тогава можете да решите всички бизнес и лични проблеми, както и да предприемате всякакви инициативи. Не планирайте важни неща в петък и събота. Нека ви бъдат дни за почивка.

Телец. Успешни дни за вас са понеделник и петък. Ако в понеделник служебните дела тръгнат добре, в петък го ударете на любов. Опитвайте се да не съчетавате и двете неща в един ден. Лош за вас е четвъртъка. Бъде по-пасивни и не влизайте в спорове на този ден.

Близнаци. Сряда, четвъртък и неделя са дните, в които можете да се вихрите, както само вие знаете. Чарът и остроумието ви блестят, околните ви се възхищават. Но пък за сметка на това, през останалите дни трябва да сте по-премерени, най-вече на думи.

Рак. Благоприятните дни за вас са понеделник и четвъртък. Тогава намирате общ език с всеки, а делата ви вървят с лекота. Бъдете по-предпазливи във вторник и събота. Звездите не са на ваша страна и рисковете от конфликти са големи.

Лъв. Вашият щастлив ден е неделя и в никакъв случай не бива да ви бъде „почивен“. Напротив, точно тогава действайте и правете грандиозните си планове. Успехите няма да закъснеят. Събота, обаче, ще е добре да си оставате вкъщи с близки и приятели.

Дева. Сряда е денят, в който трябва да сте изключително активни. Ще се справяте бързо и с най-сложните ситуации, идеите ви ще търпят положително развитие, а интимните срещи ще са прекрасни. В четвъртък и петък бъдете по-спокойни и не предприемайте нищо важно.

Везни. Благоприятните ви дни са петък и събота. Смело правете планове за бъдещето, разрешавайте конфликти, а вечерите посветете на романтика. Дните, в които всичко върви срещу вас, са вторник и неделя.

Скорпион. Благоприятен във всяко едно отношение за вас е вторник. Тогава сте във върха на силите си. Проблемите не са проблеми и животът е прекрасен. Внимавайте в понеделник и петък – през тези дни не правете важни срещи и в никакъв случай не взимайте съдбоносни решения.

Стрелец. Пътувайте в четвъртък. Започвайте начинанията в четвъртък. Сключете брак дори в четвъртък. На този ден всичко ви върви по вода и вие сте вдъхновени и щастливи. Срядата е неблагоприятният ден, в който по-добре да се отдадете на сиво ежедневие.

Козирог. Вашите успешни дни са събота и вторник. Тогава всичко ви се подрежда добре, но и изпъквате със своята силна креативност, която сякаш през останалите дни никой не забелязва. Разгърнете всичките си качества! Но в понеделник и четвъртък е добре да си седите кротко и спокойно.

Водолей. Всичко, започнато в сряда или събота, ще бъде успешно. Тези дни са благоприятни за вас във всеки един аспект. Но в неделя ви е трудно да се съсредоточавате, затова отложете съществените въпроси и го карайте по-лежерно.

Риби. Най-добрите ви дни са понеделник, четвъртък и петък. Отдайте се на всичко, което е приятно и съществено за вас. Но също така дните са благоприятни за разрешаване на стари проблеми. Неблагоприятен ден е сряда. Тогава сякаш никой не ви разбира и търпите само критики.

 

Вижте още:

7-те фрази на всяка зодия

Любимото число издава характера
 


 

Коментари към "През кой ден от седмицата най-много ти върви? Според зодията!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg