Пръстенът, който ви позволява да се лакирате навсякъде

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Козметика

Дали сте обсебени от лаковете и имате в колекцията си поне 150(моите са толкова) или си падате само по нюд и перлено бяло, колкото да имате нещо върху ноктите, няма значение – тази джаджа ще ви свърши работа. Странен малък инструмент, който обаче изглежда чудесна идея, особено за лакиращите се често дами.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Това е Tweexy. Прилича на голям силиконов пръстен и на практика е точно такъв, с тази разлика, че в него "набучвате" шишенцето с лак и няма нужда да търсите къде да го поставите. Любим лак и Tweexy в чантата и може да се лакирате в движение. Харесва ни!


Силиконовият пръстен се разширява достатъчно, за да стане на пръстите на всяка ръка, а "цветето" също побира и "захапва" достатъчно стегнато шишенцата във всякаква форма, така че лакът стои здраво прикрепен, докато се лакирате. А за да не съсипете лака на едната ръка, докато премествате Tweexy на другата, отстрани има "щифтчета", с чиято помощ много лесно ще измъкнете пръстена.

 


Иновативната джаджа елиминира необходимостта да търсите удобно място за лакиране и ви помага да нанесете лака буквално навсякъде – докато сте в леглото, ресторант, стоите прави до кафе машината в офиса, дори в колата.


Да бъдем честни. Трябва ли ни подобно приспособление? По-скоро не. Но ще ни хареса ли да имаме подобно приспособление? Ооо, да!

 

Вижте още:

Този малък аксесоар прави очната линия безупречна
 


 

Коментари към "Пръстенът, който ви позволява да се лакирате навсякъде":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg