„Пълнолуние“ - една магия, която трябва да се види!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

„Пълнолуние“ е тазгодишното продължение на един от най-вълнуващите проекти на „Фортисимо Фамилия“. След като през първия сезон на програмата музиката и думите се срещнаха за епичния сблъсък LOVE STORY, този пък те застават едно срещу друго, за да разберем кое от двете изкуства притежава по-силна магия.

„Пълнолуние“, обвива в мистерия някои от най-интересните и различни сами по себе си актьори и изпълнители, както и емблематични композитори и драматурзи. Среща на сцената на зала България имат Менделсон и Шекспир, Чайковски и Едмон Ростан, представители на два свята, всеки от които богат, пъстър и пълен с тайни, които чакат да бъдат разкрити.

По време на концерта ще чуем откъси от мюзикълите „Фантомът от операта“ и „Клетниците“, като едни от най-впечатляващите представители на своя жанр, a оперната певица Вера Гиргинова и риалити звездата Ангел Ковачев, ще опитат да ни докажат, че класическата и модерна музика могат да бъдат едно цяло.

Актьорите Юлиан Вергов и Илиана Коджабашева ще ни вземат на пътешествие измежду редовете на фантастични класически пиеси, а Максим Ешкенази отново ще дирижира оркестъра на Софийска Филхармония.

Кои свят ще се окаже по-вълнуващ, този на думите и другият, в който музиката води, ще разберем на 28 февруари от 19:00 часа в зала България.

Зала „България“ на Концертен комплекс „България”
Цена на билета: 6 лв.
Билети на касата на зала „България”1000 София, ул. „Аксаков”1
тел.: 02/987 76 56, работно време: 09:00 – 20:00 часа
www.ticketplus.bg
 


 

Коментари към "„Пълнолуние“ - една магия, която трябва да се види!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg