Пътешествие към миналото, изпълнено с опасни тайни, в Пощенската картичка

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Сещате ли се как понякога избираме бонбоните по красивата им опаковка? Но това, което има значение, е вкусният им пълнеж. Така понякога се случва да посегнем и към красивата книга. Но удоволствието винаги идва, когато прочетем няколко страници и открием увлекателна, докосваща история, която да ни кара да отгръщаме страница след страница и да четем с нетърпение да научим още и още за богатия свят на героите.

Една такава красива книга примамва от рафтовете на книжарниците – „Пощенската картичка“ на Лия Флеминг е наслада за сетивата. Първо ще ви грабне красивата корица, за която са се погрижили от издателство „Софтпрес“, но бързо ще отстъпи място на майсторски извезаната история, пътешествие във времето и пространството, която Лия Флеминг разказва.

Приключението в „Пощенската картичка“ започва във Великобритания през 1923 година. Седемгодишната Каролайн расте на воля в красиво старинно имение в шотландската провинция. Своенравното момиченце обожава белгийската си бавачка и с нетърпение очаква посещенията на леля си Фийби – единствената й жива роднина, от Лондон. Красивата леля е актриса и я глези като никой друг. Но тайната, която пази, ще преобърне живота на Каролайн завинаги.

В Австралия през 2002 година срещаме талантливата оперна певица Мелиса. Тя наскоро е спечелила престижна стипендия, за да продължи образованието си в Лондон. Но преди заминаването си трябва да се сбогува с тежко болния си баща. На смъртния си одър той й разкрива, че не познава своя произход, и я моли да научи повече за живота му в Европа като дете. Въоръжена с кутия, пълна със семейни реликви, младата жена поема на дълго, изпълнено с препятствия пътешествие в търсене на корените си.

От мъгливата Шотландия до екзотичен Египет, от военен Лондон до дивата австралийска пустош, британската писателка Лия Флеминг отвежда героите си на емоционално пътешествие през най-бурните десетилетия на двайсети век с една история за любовта, загубата и стойността на семейството.

А сега BeU и Софтпрес ви подаряват „Пощенската картичка“!

Един наш читател може да си спечели книгата. Ето как!

Открийте ни във Facebook, харесайте страницата ни, споделете в коментар под публикацията коя страна мечтаете да посетите и споделете публикацията до 20 март. Може да сте късметлията, който ще получи като награда новата книга на Лия Флеминг, „Пощенската картичка“!

Победителят ще бъде изтеглен чрез жребий на 21 март, а името му ще бъде обявено във Facebook в рамките на работния ден. 


 

Коментари към "Пътешествие към миналото, изпълнено с опасни тайни, в Пощенската картичка":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg