Работа-мечта: Да ти плащат, за да пътуваш по света

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Из мрежата

Знаете ли колко много хора биха искали да зарежат всичко и да тръгнат на път? Да разгледат целия свят, да опознаят чужди култури, да обогатят своя вътрешен свят с многообразието на живота. Аз съм от тях, а предполагам и много от вас, които четете това. А за някои от нас това е голямата мечта, онази, за която копнеят с цялото си сърце.


Но докато едни утихват безпомощно в копнежа си да видят екзотичните кътчета от света, други са намерили, както се казва, „на баницата мекото и на работата лекото“. Като това момиче, което получава пари, за да обикаля по света!


През 2011 калифорнийката Кирстен Рич решава, че да бъде служител в някаква компания не е за нея. Така тя напуска работа, опакова си багажа, качва се на самолета и не поглежда назад. И до днес Кирстен прекарва дните си, изследвайки непознати страни. Всичко е документирано в блога ѝ, The Blonde Abroad, и нейния акаунт в Instagram. Но с тази разлика, че днес блогът ѝ ѝ носи пари, с които продължава да пътува.


Да изкарваш пари от блога си обаче не е лесна работа, признава момичето пред Daily Mail. Според нея има как да пишеш блог, за да си изкарваш парите за пътуванията, но започнеш ли с такава идея, ще се провалиш. Трябва да започнеш с чисти намерения и здрава работа. Така че в крайна сметка да обичаш това, което правиш.


До момента Рич е обиколила 50 страни от списъка си и не възнамерява да намалява темпото. Ето някои от впечатляващите ѝ снимки в Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

Коментари към "Работа-мечта: Да ти плащат, за да пътуваш по света":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg